Μαραντόνα: Μετατέθηκε λόγω κόσμου η ταφή

Μαραντόνα: Μετατέθηκε λόγω κόσμου η ταφή
Φωτογραφία αρχείου AP

Η ταφή του Ντιέγκο Μαραντόνα μετατέθηκε για μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) λόγω του πλήθους που έχει συγκεντρωθεί για να απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Αργεντινό και μετά την ένταση με την αστυνομία.

Η ταφή του Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 21:00 ώρα Ελλάδας – όπως είχε αποφασίσει η οικογένεια του εκλιπόντος – ωστόσο η ουρά τριών χιλιομέτρων των οπαδών του Αργεντινού (εκτιμώνται ότι προσεγγίζουν το ένα εκατομμύριο) – οδήγησε στη μετάθεσή της για μετά τα μεσάνυχτα.

Άλλωστε τις τελευταίες ώρες ασκήθηκαν πιέσεις στην οικογένεια του Μαραντόνα να μετατεθεί για λίγες ώρες η ταφή, καθώς το πλήθος ήταν μεγάλο ενώ παρατηρήθηκε νέα ένταση και επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Έτσι, σύμφωνα με το Sport24.gr, η σορός του Μαραντόνα θα παραμείνει για λαϊκό προσκύνημα μέχρι τα μεσάνυχτα (00:00) ώρα Ελλάδας – 19:00 τοπική ώρα – προκειμένου να μπορέσουν οι πιστοί να αποχαιρετήσουν το ίνδαλμά τους.

Ακολούθως ο Ντιέγκο Μαραντόνα – και εάν όλα κυλήσουν με το χρονοδιάγραμμα αυτό – θα οδηγηθεί στην τελευταία κατοικία του με αποστάσεις μεταξύ των παρευρισκομένων λόγω κορονοϊού.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version