Εμφανίστηκε στο δικαστήριο η ρωσίδα δημοσιογράφος που διέκοψε δελτίο ειδήσεων με αντιπολεμικό μήνυμα

Εμφανίστηκε στο δικαστήριο η ρωσίδα δημοσιογράφος που διέκοψε δελτίο ειδήσεων με αντιπολεμικό μήνυμα
AFP

Η ρωσίδα Marina Ovsyannikova, η οποία διέκοψε δελτίο ειδήσεων ρωσικού καναλιού με μήνυμα κατά του πολέμου στην Ουκρανία, εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Εμφανίστηκε η ρωσίδα διαδηλώτρια, που διέκοψε την Δευτέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του πρώτου καναλιού της δημόσιας ρωσικής τηλεόρασης, κρατώντας πλακάτ πίσω από την παρουσιάστρια με μηνύματα κατά του πολέμου στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, η Marina Ovsyannikova (Μαρίνα Οβσιάνικοβα), η οποία εργάζεται στο κανάλι “Channel 1” της Ρωσίας, εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη, ενώ είχε εξαφανιστεί για περισσότερες από 12 ώρες. Η Marina Ovsyannikova φωτογραφήθηκε σε δικαστική αίθουσα συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της.

Λίγη ώρα αργότερα, ρωσικά Μέσα, ανέφεραν ότι στην εργαζόμενη του καναλιού επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ρούβλια, δηλαδή 275 δολάρια. Μάλιστα, βγαίνοντας από το δικαστήριο, αποκαλύπτοντας πως η αστυνομία την είχε κρατήσει αποκομμένη από τον κόσμο για 14 ώρες.

Η διαδηλώτρια εισέβαλε την Τρίτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του “Channel 1”, ενώ κρατούσε μια επιγραφή, που ήταν γραμμένη στην αγγλική και στη ρωσική γλώσσα, και έλεγε: «Όχι πόλεμος! Σταματήστε τον πόλεμο. Μην πιστεύετε στην προπαγάνδα. Σας λένε ψέματα εδώ!».

Caption/ Telegram


Ποια είναι η Marina Ovsyannikova

Η 44χρονη Ovsyannikova, σπούδασε στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Kuban και στην Προεδρική Ακαδημία Εθνικής Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Facebook. Αποφοίτησε από την Προεδρική Ακαδημία το 2005, όπως γράφει στο Facebook.

Η Ovsyannikova έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στη ρωσική κρατική τηλεόραση, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Instagram. Στο παρελθόν εμφανίστηκε στον αέρα του Kuban TV, ωστόσο δεν υπάρχουν και πολλές πληροφορίες για την καριέρα της.

Η Ovsyannikova ζει στη Μόσχα και έχει δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Facebook. Γεννήθηκε ως Marina Tkachuk και το Ovsyannikova είναι το όνομα του συζύγου της.

Από τις αναρτήσεις της στο Facebook και στο Instagram είναι εμφανής η αγάπη της για τα Γκόλντεν Ριτρίβερ, ενώ έχει και παρελθόν στον πρωταθλητισμό στην κολύμβηση. Μάλιστα, όπως η ίδια γράφει στο Facebook, κολύμπησε στον ποταμό Βόλγα και τον Βόσπορο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα