Με τι ασχολείται ο Πούτιν τον ελεύθερο χρόνο του

Με τι ασχολείται ο Πούτιν τον ελεύθερο χρόνο του
Βλαντίμιρ Πούτιν AP

Με τί ασχολείται ο Ρώσος πρόεδρος στον ελεύθερό του χρόνο; Ξεκουράζεται και αθλείται όπως όλοι οι κανονικοί άνθρωποι.

Ο Ρώσος πρόεδρος γενικά δεν έχει αργίες, είναι απασχολημένος διαρκώς, αλλά όταν έχει ελεύθερο χρόνο βλέπει τους οικείους του και αθλείται. Αυτή την εικόνα για τις ενασχολήσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τον ελεύθερο χρόνο του έδωσε ο εκπρόσωπός του Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στις αργίες, εάν έχει ελεύθερο χρόνο, ασχολείται με την άθληση και συναντά τους οικείους του, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Νμτίτρι Πεσκόφ όταν ερωτήθηκε για το πώς περνάει τον χρόνο του ο Ρώσος πρόεδρος τις αργίες.

Ο Πεσκόφ ωστόσο επισήμανε ότι «δεν έχει πλήρεις αργίες, επειδή διαβάζει εισηγήσεις των υπουργείων, δημιουργούνται ερωτήματα για τα οποία πρέπει να αποφασίσει ο ίδιος ο πρόεδρος». Εκτός των άλλων, είπε ο Πεσκόφ, «η κυκλοφορία των εγγράφων επίσης δεν σταματάει, πολλές από τις πράξεις δεν μπορούν να τεθούν σε ισχύ χωρίς την υπογραφή του προέδρου, ενώ για να υπογράψει πράξεις που είναι ήδη έτοιμες συχνά χρειάζεται να συμβουλευθεί διάφορους επικεφαλής υπουργείων και θεσμικών οργάνων».

«Ως εκ τούτου δεν έχει πλήρεις αργίες, αλλά γενικά ο ίδιος, όπως όλοι, όταν εμφανίζεται μια τέτοια δυνατότητα, ξεκουράζεται, αθλείται και αυτό όπως γνωρίζετε είναι κάτι που κάνει συστηματικά», δήλωσε ο Πεσκόφ προσθέτοντας επίσης ότι «συναντάται με συγγενείς και οικείους».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version