ΠΟΥΤΙΝ

Ο Μπάιντεν "ελπίζει" να συναντηθεί με τον Πούτιν  τον Ιούνιο στην Ευρώπη

Ο Μπάιντεν "ελπίζει" να συναντηθεί με τον Πούτιν τον Ιούνιο στην Ευρώπη

Ο Τζο Μπάιντεν επιδιώκει να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογο του στο περιθώριο των επισκέψεων του στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια στο Βέλγιο για τις συνόδους κορυφής των G7 και του ΝΑΤΟ.

Ρωσία: Μήνυση Ρώσων ολιγαρχών κατά εκδοτών για βιβλίο σχετικά με την KGB

Ρωσία: Μήνυση Ρώσων ολιγαρχών κατά εκδοτών για βιβλίο σχετικά με την KGB

Το βιβλίο"Όλοι οι Άνθρωποι του Πούτιν: Πώς η KGB κέρδισε τη Ρωσία και κατέλαβε τη Δύση" συσπείρωσε 4 δισεκατομμυριούχους και μια κρατική εταιρεία πετρελαίου σε μια μήνυση κατά του οίκου που το εκδίδει.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν

Μακρόν: "Να βάλουμε κόκκινες γραμμές στη Ρωσία"

Κάλεσμα στις διεθνείς δυνάμεις να βάλουν "κόκκινες γραμμές στη Ρωσία", χαρακτηρίζοντας τις κυρώσεις "ως μέρος του πακέτου", αλλά "όχι επαρκείς". Στο πλευρό του Μπάιντεν για διάλογο με τον Πούτιν.

Ναβάλνι: Τι παράξενο ανακάλυψε μέσα στο "μέγαρο" του Πούτιν

Ναβάλνι: Τι παράξενο ανακάλυψε μέσα στο "μέγαρο" του Πούτιν

Η έρευνα του Αλεξέι Ναβάλνι στα περιουσιακά στοιχεία του προέδρου της Ρωσίας έχει εντοπίσει ένα χλιδάτο μέγαρο, με πισίνες, σταύλους και ένα πανάκριβο μηχάνημα που θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Αγγλία: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος Ρώσου επιχειρηματία, επικριτή του Πούτιν

Αγγλία: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος Ρώσου επιχειρηματία, επικριτή του Πούτιν

Άγνωστο άτομο φέρεται να στραγγάλισε πισώπλατα τον Ρώσο επιχειρηματία. Στο παρελθόν είχε συνταχθεί με τον μεγιστάνα Μπόρις Μπερεζόφσκι σε μια σφοδρή κριτική προς τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Οι εφαρμογές Google Και Twitter

Ρωσία: Μήνυση σε Google, Facebook Twitter για μή λογοκρισία διαδήλωσης

Το αντίστροφο της λογοκρισίας φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα την κυβέρνηση της Ρωσίας που μηνύει τις πιο γνωστές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για την μη διαγραφή δημοσιεύσεων που προσκαλούσαν πολίτες σε διαδήλωση

Turkey's President Recep Tayyip Erdogan, right, and Russian President Vladimir Putin arrive for their joint news conference following their meeting in Istanbul, Monday, Oct. 10, 2016. Putin and Erdogan voiced support for the construction of a gas pipeline from Russia to Turkey, called Turkish Stream, a project that was suspended amid tensions between the two countries. The pipeline would carry Russian natural gas to Turkey and onto European Union countries. (AP Photo/Emrah Gurel)

Ερντογάν – Πούτιν: Στις 10 Μαρτίου θεμελιώνουν τον τρίτο αντιδραστήρα στο Άκκουγιου

"Στόχος μας είναι να θέσουμε σε λειτουργία τον πρώτο αντιδραστήρα το 2023" είπε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας  γνωστοποιώντας πως Ερντογάν και Πούτιν θα θέσουν το θεμέλιο λίθο στις 10 Μαρτίου στον τρίτο αντιδρασήρα.

Ο Νικόλ Πασινιάν

Αρμενία: Απόπειρα πραξικοπήματος καταγγέλει ο πρωθυπουργός Πασινιάν

Ο Νικόλ Πασινιάν καταγγέλλει απόπειρα πραξικοπήματος από τις ένοπλες δυνάμεις που ζήτησαν την παραίτησή του. Ο Πούτιν στη συνομιλία του με τον Πασινιάν κάλεσε όλες τις πλευρές σε αυτοσυγκράτηση.