Τρομακτικό: Άνδρας κόβει δέντρο 31 μέτρων που γίνεται καταπέλτης

Τρομακτικό: Άνδρας κόβει δέντρο 31 μέτρων που γίνεται καταπέλτης
YOUTUBE

Δενδροκόμος στις ΗΠΑ σκαρφάλωσε σε έναν φοίνικα για να κόψει την κορυφή του, όμως τελικά κατέληξε να πρωταγωνιστήσει σε ένα άκρως τρομακτικό περιστατικό.

Ένας άντρας στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια των ΗΠΑ ανέβηκε μέχρι την κορυφή ενός φοίνικα για να κόψει τα κλαδιά με ένα αλυσοπρίονο που κουβαλούσε μαζί του και κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με το unilad.co.uk μόλις τα βαριά φύλλα του δέντρου έπεσαν στο έδαφος, ο κορμός άρχισε να γέρνει προς τα πίσω με τον παράτολμο άντρα να βρίσκεται 31 μέτρα από το έδαφος.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όταν ο φοίνικας απαλλάχτηκε από το βάρος της φυλλωσιάς να μετατραπεί σε καταπέλτη, που αρχίζει να ταλαντώνεται με ορμή.

Ο εργαζόμενος άρχισε να κρατιέται σφιχτά για περισσότερο από δύο λεπτά, καθώς το δέντρο ταλαντεύτηκε, προτού σταδιακά αρχίσει να κατεβαίνει.

Το άτομο που απαθανάτισε αυτό το περίεργο περιστατικό, είπε ότι ''ο άντρας έπρεπε να κόψει το δέντρο, επειδή η στρεβλωμένη του θέση προκαλούσε κίνδυνο για τους ανθρώπους που ζούσαν κοντά και εκείνους που περνούσαν από την περιοχή''.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network