Μέγκαν-Χάρι: Η νέα τους πρωτοβουλία για τον μαζικό εμβολιασμό

Μέγκαν-Χάρι: Η νέα τους πρωτοβουλία για τον μαζικό εμβολιασμό
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι σχεδόν τριπλασίασαν την περιουσία τους από όταν έφυγαν από το Παλάτι. @2021 Dominic Lipinski/Pool via AP

Το Global Citizen's VAX Live: The Concert είναι μια πρωτοβουλία που ενώνει τους σημαντικότερους πολιτικούς της υφηλίου με αστέρες του Hollywood, με απότερο στόχο, την εντατικοποίηση των εμβολιασμών.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι έχουν ορκιστεί να απέχουν από την ζωή των γαλαζοαίματων στο Παλάτι του Μπάκινγκχαμ και να συνεισφέρουν ενεργά στην κοινωνία. Στις 8 Μαίου, θα αποτελέσουν ενεργά μέλη μιας πρωτοβουλίας για την διάδοση των εμβολιασμών σε όλο τον κόσμο, από την οργάνωση Global Citizen.

Μαζί τους θα εμφανιστούν σε μια βιντεοσκοπημένη μετάδοση, ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, ο Εμάνουελ Μακρόν από την Γαλλία, ο πρόεδρος Τριντό του Καναδά, αλλά και ο πρόεδρος Πλένκοβιτς της Κροατίας.

Από την πλευρά των σταρ του Hollywood, θα δούμε τους Μπεν Άφλεκ, Κρίσι Τέιγκεν, Γκέιλ Κινγκ, Τζίμι Κίμελ, Νομζάμο Μπάθα, Ολίβια Μουν και Σον Πεν, ενώ η Σελένα Γκόμεζ θα παρουσιάσει το event.

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα απευθύνουν μήνυμα για την ίση πρόσβαση όλων των ανθρώπων στα εμβόλια του κορονοϊού, καθώς παράλληλα εκπροσωπούν πρωτοβουλίες του ιδιωτικού τομέα για την διακίνηση των εμβολίων παγκοσμίως, μέσω του μηχανισμού COVAX.

Οι μουσικοί που θα ερμηνεύσουν τραγούδια τους live, είναι οι: Τζένιφερ Λόπεζ, Έντι Βέντερ, Τζ.Μπαλβίν, H.E.R. Φου Φάιτερς.

Κεντρικός στόχος αυτής της φιλανθρωπικής συναυλίας θα είναι η συγκέντρωση του ποσού των 22,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων ώστε να παραχθούν δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων, τεστ κορονοϊού και φάρμακα, με σκοπό να διαμοιραστούν στις πιο φτωχές χώρες του πλανήτη ως το τέλος του 2021.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα