Μέγκαν – Χάρι: Συνεχίζεται ο “πόλεμος” με το Μπάκιγχαμ – Η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζει μηνύσεις

Μέγκαν – Χάρι: Συνεχίζεται ο “πόλεμος” με το Μπάκιγχαμ – Η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζει μηνύσεις
Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι και Βασίλισσα Ελισάβετ AP

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ δεν αποκλείεται να έρθουν αντιμέτωποι με νομικές συνέπειες περί συκοφαντικής δυσφήμησης και παραβίασης της ιδιωτικής οικογενειακής ζωής.

“Τέλος” στις “επιθέσεις” του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ φαίνεται πως βάζει η βασίλισσα Ελισάβετ μετά τον σάλο που ξέσπασε η συνέντευξη – βόμβα του ζευγαριού στην Όπρα τον περασμένο Μάρτιο στο αμερικανικό δίκτυο CBS αλλά και τις συνεχείς αιχμές εναντίον του Παλατιού που αφήνουν με τις κατά καιρούς δηλώσεις τους οι πρώην Σάσεξ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής thesun.co.uk, η 95χρονη πια βασίλισα της Μεγάλης Βρετανίας, ζήτησε από τους νομικούς της συμβούλους να επικοινωνήσουν με νομικές εταιρείες που ειδικεύονται “σε ζητήματα συκοφαντίας, ενώ καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται η βρετανική ιστοσελίδα, η Ελισάβετ “είναι εκνευρισμένη με τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις”.

“Η αίσθηση που βιώνεται είναι η εξής: Σε όλα υπάρχει ένα όριο. […] Προσλαμβάνουν δικηγόρους. Ο Χάρι και η Μέγκαν θα κληθούν να αποσαφηνίσουν την κατάσταση και θα καταλάβουν ότι οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις είναι απαράδεκτες”, αναφέρεται συγκεκριμένα.

Όλα αυτά μάλιστα έρχονται λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του βιβλίου που ετοιμάζει ο πρίγκιπας Χάρι και που φαίνεται να έχει προκαλέσει “πονοκέφαλο” στο Μπάκιγχαμ, ενώ οι νομικοί σύμβουλοι της βασίλισσας σχεδιάζουν να στείλουν προειδοποιήσεις στον Εκδοτικό Οίκο Penguin Random House, λέγοντας πως αν στα απομνημονεύματα που ετοιμάζει ο πρίγκιπας Χάρι αναφερθούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή τους κατηγορήσουν για οτιδήποτε ευθέως, θα υπάρξουν νομικές συνέπειες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα