Μέγκαν Μάρκλ: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τη δούκισσα του Σάσεξ

Μέγκαν Μάρκλ: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τη δούκισσα του Σάσεξ
Μέγκαν Μαρκλ AP

Η Μέγκαν Μαρκλ υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα. Με αφορμή τη γέννηση του πρωτότοκου παιδιού τους με τον πρίγκιπα Χάρι, καταγράφουμε τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για αυτήν.

Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, και ο Πρίγκιπας Χάρι υποδέχτηκαν το πρωτότοκο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας τη γέννηση του πρώτο του παιδιού, συμπληρώνοντας ότι τόσο το μωρό όσο και η Μέγκαν Μαρκλ χαίρουν άκρας υγείας.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο δούκας του Σάσεξ δήλωσε ενθουσιασμένος και συμπλήρωσε ότι το ζευγάρι δεν έχει ακόμη καταλήξει στο όνομα που θα δώσουν στο μωρό. Ολόκληρη η Βρετανία ζει στους ρυθμούς της άφιξης του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας και όλοι είναι ενθουσιασμένοι με τη γέννηση, μεταδίδοντας την είδηση.

Η Μέγκαν Μαρκλ υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα και μεγάλη αγάπη των βρετανικών ταμπλόιντ, που την έκαναν πάμπολλες φορές εξώφυλλο είτε για σημαντικούς είτε για ασήμαντους λόγους. Με αφορμή τη γέννηση του παιδιού της με τον πρίγκιπα Χάρι, καταγράφουμε τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για αυτήν.

1. Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Μία παιδική φίλη της ηθοποιού είχε δώσει στην Daily Mail φωτογραφίες από το παρελθόν της ηθοποιού, ανάμεσά τους και μία στην οποία οι δυο τους ποζάρουν μαζί μπροστά από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ κατά τις διακοπές τους στο Λονδίνο το 1996. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η παιδική φίλη της ηθοποιού, Ninaki Priddy, δεν σοκαρίστηκε με τον αρραβώνα της ηθοποιού με τον πρίγκιπα, καθώς, όπως είπε:

“Είναι σαν να το σχεδίαζε αυτό όλη της τη ζωή. Παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει. Πάντα εντυπωσιαζόταν από τη βασιλική οικογένεια. Θέλει να γίνει πριγκίπισσα Νταϊάνα No2. Και θα παίξει τον ρόλο της καλά, αλλά η συμβουλή μου στον πρίγκιπα είναι να είναι προσεκτικός.”

Η Μέγκαν Μάρκλ μπροστά από το Παλάτι το 1996 Daily Mail

2. Όταν η Μέγκαν συνάντησε τον Χάρι

Η Μέγκαν είχε παντρευτεί ξανά στο παρελθόν με τον ηθοποιό και παραγωγό Τρέβορ Ένγκελσον το 2011, ενώ χώρισαν το 2013. Από τον Ιούνιο του 2016 η Μαρκλ είναι ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Χάρι, ενώ γνωρίστηκαν σε ένα blind date, που οργάνωσε ένας κοινός φίλος τους.

Σε μια συνέντευξη στο Vanity Fair τον Σεπτέμβριο του 2017, η Μαρκλ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την σχέση της με τον Πρίγκιπα Χάρι αναφέροντας: “Είμαστε δύο άνθρωποι, που είναι πραγματικά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Βγαίναμε ραντεβού στα κρυφά επί έξι μήνες, προτού γίνει είδηση και εργαζόμουν καθ’όλον αυτόν τον καιρό. Το μόνο πράγμα που άλλαξε ήταν η αντίληψη των ανθρώπων”.

Αργότερα τον ίδιο μήνα, έκαναν τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις μαζί σε έναν επίσημο βασιλικό αρραβώνα στο Τορόντο. Στις 19 Μαΐου 2018 τελέστηκε ο γάμος τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο Ουίνδσορ. Λίγες ώρες πριν από τον γάμο τους ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν έλαβαν τους τίτλους Δούκας και Δούκισσα του Σάσσεξ.

Γάμος Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι AP

3. Από το “Suits” στο Παλάτι

Η Μέγκαν Μάρκλ υπήρξε για πολλά χρόνια ηθοποιός, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη δικαστική σειρά “Suits”, όπου υποδυόταν την Ρέιτσελ Ζέιν. Ολοκλήρωσε την εργασία της στην υποκριτική στην έβδομη σεζόν της σειράς που ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2017. Σε μια συνέντευξη στο BBC, η Μαρκλ δήλωσε ότι δεν θα επιστρέψει στο Suits και ότι μετά τον γάμο της, θα εγκατέλειπε την δουλειά της ως ηθοποιός.

Η Μέγκαν, που άφησε τη σειρά για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι και να γίνει δούκισσα του Σάσεξ, στο τελευταίο επεισόδιο του 7ου κύκλου παντρεύεται τον συμπρωταγωνιστή της Πάτρικ Τζέι Άνταμς αποχωρούν από τη δικηγορική εταιρεία του Σικάγο για να τραβήξουν μόνοι τον δρόμο τους στο Σιάτλ. Σύμφωνα με το Fox News η 8η σεζόν, χωρίς τη Μέγκαν και τον Πάτρικ, είχε κατά μέσο όρο 100.000 τηλεθεατές λιγότερους σε σχέση με τον 7ο κύκλο.

"Suits" Επίσημη facebook σελίδα του "Suits"

4. Η ανθρωπιστική της δράση

Η Μαρκλ ήταν σύμβουλος στην διεθνή φιλανθρωπική οργάνωση One Young World και μίλησε στην ετήσια συνδιάσκεψη στο Δουβλίνο το 2014 πάνω στα θέματα της ισότητας των φύλων και της σύγχρονης δουλείας. Το 2014, επίσης, ταξίδεψε στο Αφγανιστάν και στην Ισπανία. Το 2016 η Μαρκλ έγινε πρέσβειρα του World Vision Canada, ταξιδεύοντας στην Ρουάντα για την εκστρατεία Clean Water που στόχευε στην παροχή καθαρού και ασφαλούς πόσιμου νερού. Ταξίδεψε και στην Ινδία για να ευαισθητοποιήσει πάνω σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες.

Έχει εργαστεί με τα Ηνωμένα Έθνη ως συνήγορος πάνω στην ισότητα των φύλων και στην ενίσχυση των γυναικών. Δηλώνει φεμινίστρια. Το 2016 η Μαρκλ συμμετείχε στην συνδιάσκεψη One Young World. Στις 10 Ιανουαρίου του 2019 το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η Δούκισσα του Σάσσεξ έγινε ανάδοχος τεσσάρων οργανισμών με τις οποίες θα συνεργάζεται στενά και αντιπροσωπεύουν θέματα και σκοπούς που η Δούκισσα υποστήριζε ακόμα και πριν τον γάμο της.Οι δύο από αυτούς τους οργανισμούς παραδόθηκαν στη Δούκισσα από τη Βασίλισσα.

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι AP

5. “Έσπασε” ξανά και ξανά το πρωτόκολλο

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ “κατηγορήθηκε” πως “έσπασε” το βασιλικό πρωτόκολλο με τις εμφανίσεις της και πως δεν ακολούθησε τους βασιλικούς κανόνες ως οφείλει, αφού αποτελεί πλέον μέλος της βασιλικής οικογένειας, παρόλο που δεν προέρχεται από μία τέτοια.

Μερικές από τις φορές που η Μέγκαν βρέθηκε στο επίκεντρο των lifestyle ειδήσεων ως η “the protocol breaker!” ήταν η εμφάνισή της με μίνι σε γκαλά, κάτι που δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση, αφού τα πόδια δεν θεωρείται σωστό να είναι ακάλυπτα σε τόσο μεγάλη επιφάνεια, τα βαμμένα νύχια των ποδιών της σε σκούρο χρώμα, ενώ το πρωτόκολλο επιβάλλει τα νύχια των γυναικών μελών της βασιλικής οικογένειας να φυσικά ή έστω σε nude αποχρώσεις, ή ακόμη και οι εσπαντρίγιες που επέλεξε να φορέσει στην παραλία, παπούτσι το οποίο δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για τη βασίλισσα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα