Μέγκαν Μαρκλ: Δείπνο με τον Χάρι σε ακριβό εστιατόριο για τα γενέθλιά της

Μέγκαν Μαρκλ: Δείπνο με τον Χάρι σε ακριβό εστιατόριο για τα γενέθλιά της
Η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Χάρι. AP

Στο πολυτελές εστιατόριο "Tre Lune", όπου συχνάζουν διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, έπελεξαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι να γιορτάσουν τα 42ά γενέθλιά της.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, με αφορμή τα 42α γενέθλιά της, πήγαν για γεύμα στο πολυτελές εστιατόριο, “Tre Lune”, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο.

Ο φωτογραφικός φακός τους “έπιασε” ενώ έφευγαν από το ιταλικό εστιατόριο, ιδιαίτερα αγαπητό για τους σταρ του Χόλιγουντ, όπως της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και της Έλεν ΝτιΤζένερις, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ήταν αρκετά ευδιάθετοι, ενώ μαζί τους βρισκόταν και ο καλός τους φίλος Ματ Κόεν, ο οποίος είναι και σύζυγος της επί πολλά χρόνια φίλης της Δούκισσας του Σάσσεξ, Χέδερ Ντόρακ.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει την ίδια μέρα γενέθλια με την βασιλομήτωρ και προγιαγιά του πρίγκιπα Χάρι.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Μέγκαν άστραφτε φορώντας ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα αξίας 218 ευρώ, με μαύρα σανδάλια και χρυσά αξεσουάρ. Κρατούσε στα χέρια της την αγαπημένη της τσάντα Cult Gaia. Μάλιστα, στις φωτογραφίες φαίνεται να φοράει το αγαπημένο χρυσό ρολόι αξίας 26.000 δολαρίων της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Αυτή είναι η δεύτερη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μέσα σε λίγες ώρες μετά τις φήμες για κρίση στον γάμο τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα