Μεγκαν Μαρκλ: “Τώρα είμαι ελεύθερη να εκφράσω τη δική μου άποψη”

Μεγκαν Μαρκλ: “Τώρα είμαι ελεύθερη να εκφράσω τη δική μου άποψη”
Copyright 2020 The Associated Press. All rights reserved

Η Δούκισα του Σάσεξ σε συνέντευξή της στην Αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι δήλωσε εμφατικά ότι είναι ελεύθερη να εκφράσει τη δική της άποψη τώρα που εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι αποσύρθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

“Είμαστε ελεύθεροι, δεν μας αγγίζουν άλλο τα ψέματα” τους”, δήλωσε το ζευγάρι Μέγκαν Μάρκλ – Πρίγκηπας Χάρι στον τηλεοπτικό φάκό της Όπρα Γουίνφρι, σε teaser συνέντευξης που θα μεταδοθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Η 39χρονη Μέγκαν και ο 36χρονος Χάρι άφησαν άναυδη τη βασιλική οικογένεια πέρυσι τον Ιανουάριο, ανακοινώνοντας ότι αποχωρούν από τον επίσημο βασιλικό τους ρόλο για να ζήσουν στην Καλιφόρνια. Το ‘διαζύγιο’ επιβεβαιώθηκε τον περασμένο μήνα, την ίδια χρονική στιγμή με την πραγματοποίηση της συνέντευξης τους στη Γουίνφρι.

“Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις δικές μας επιλογές με έναν τρόπο που δεν υπήρχε στο παρελθόν”, δήλωσε η Μέγκαν στη Γουίνφρι σε απόσπασμα της συνέντευξης που δημοσιοποίησε σήμερα CBS ενόψει της μετάδοσης της Κυριακής. Επίσης συμπλήρωσε πως; Είναι πραγματικά απελευθερωτικό να μπορείς να έχεις το δικαίωμα και το προνόμιο με κάποιο τρόπο να μπορείς να λες ‘ναι’… να μπορείς απλά να κάνεις μια δική σου επιλογή και να εκφράσεις την προσωπική σου άποψη”.

Σε προηγούμενο απόσπασμα, η Μέγκαν αποκάλυψε στη Γουίνφρι ότι το Μπάκιγχαμ “διαιωνίζει ψεύδη” για την ίδια και τον σύζυγό της μέσω μιας “εταιρείας”, ενώ ο Χάρι έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην μοναξιά και την απαξίωση που είχε βιώσει η μητέρα του, Νταϊάνα, όταν βρισκόταν εν ζωή και συζούσε με τον πατέρα του, τον πρίγκηπα Κάρολο, ο οποίος είχε παράλληλη σχέση με την Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς, τη σημερινή Δούκισα της Κορνουάλης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα