"Μέρκελ και Ολάντ" τρώνε κρουασάν και πίνουν σαμπάνια σε ένα εξώφυλλο που θα συζητηθεί

"Μέρκελ και Ολάντ" τρώνε κρουασάν και πίνουν σαμπάνια σε ένα εξώφυλλο που θα συζητηθεί

Με κοινό εξώφυλλο θα κυκλοφορήσουν το περιοδικό της γαλλικής εφημερίδας Le Monde και η γερμανική εφημερίδα Die Zeit. Σε αυτό θα απεικονίζονται οι... ηγέτες των δύο χωρών να τρώνε αγκαλιά πρωινό και να πίνουν σαμπάνια

Με ένα εξώφυλλο που σίγουρα θα συζητηθεί κυκλοφορεί, την Παρασκευή, το περιοδικό "Μ" της εφημερίδας Le Monde, σε συνεργασία με το γερμανικό Zeit Magazin, φιλοξενώντας σε τρυφερές στιγμές την... Άγκελα Μέρκελ και τον... Φρανσουά Ολάντ.

Πρόκειται για σωσίες της Γερμανίδας καγκελαρίου και του προέδρου της Γαλλίας σε μία σειρά φωτογραφιών που φέρουν την υπογραφή της φωτογράφου-αυθεντία στο είδος, Άλισον Τζάκσον.

Τίτλος και των δύο περιοδικών "Ich liebe dich, moi non plus". Δηλαδή "Σ'αγαπώ, εγώ όμως όχι», με το σ'αγαπώ στα γερμανικά, δηλαδή να το λέει η κυρία Μέρκελ και το "εγώ όμως όχι" στα γαλλικά, δηλαδή να το λέει ο  Ολάντ.

Από τους δυο πολιτικούς, η Μέρκελ έχει σίγουρα περισσότερους λόγους να χαμογελά, αν αναλογιστεί κανείς την σαρωτική της νίκη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου που άνοιξαν τον δρόμο για μια τρίτη θητεία στην καγκελαρία. Αντιθέτως, ο Φρανσουά Ολάντ, βλέπει τα ποσοστά δημοφιλίας του να κατρακυλούν, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται στους λιγότερο λαοφιλείς ενοίκους του Μεγάρου των Ηλυσίων.

SHARE: