“Μετωπική” Τραμπ με Μισέλ Ομπάμα

“Μετωπική” Τραμπ με Μισέλ Ομπάμα
To ζεύγος Ομπάμα με το ζεύγος Τραμπ AP

Δηλητηριώδη βέλη εναντίον της Μισέλ αλλά και του Μπάρακ Ομπάμα εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Τι ισχυρίστηκε η πρώην πρώτη κυρία και τι απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Για τον Ντόναλντ Τραμπ δεν περνά ούτε ένα 24ώρο χωρίς να στρέψει τα βέλη του εναντίον κάποιου άλλου. Την Παρασκευή στο στόχαστρό του βρέθηκε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα.

Η σύζυγος του Μισέλ Ομπάμα στα απομνημονεύματά της που μόλις εκδόθηκαν αναφέρει ότι δεν πρόκειται να συγχωρέσει ποτέ τον Τραμπ για το γεγονός ότι στοχοποίησε τον άνδρα της ισχυριζόμενος ότι δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος φυσικά δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω. “Η αλήθεια είναι ότι η κυρία Ομπάμα έχει πληρωθεί καλά για να γράψει αυτό το βιβλίο, πάντα άλλωστε περιμένουν να προκύψει μία αντιπαλότητα” τόνισε αρχικά. “Θα σας δώσω λοιπόν πίσω κάποιο μέρος από την αντιπαλότητα. Εγώ δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον πρόεδρο Ομπάμα γι’ αυτό που έκανε στον Αμερικανικό στρατό. Είχε εξαντληθεί και αυτό έπρεπε εγώ να το φτιάξω. Αυτό που έκανε στο στρατό, κατέστησε τη χώρα μας ανασφαλή”.

Η Ομπάμα από την πλευρά της ισχυρίζεται στο βιβλίο της ότι δεν πρόκειται να συγχωρέσει ποτέ τον Τραμπ για το ψεύτικο επιχείρημά του: “Τι θα γινόταν αν κάποιος ανισόρροπος έπαιρνε ένα όπλο και πήγαινε στην Ουάσιγκτον; Τι θα γινόταν αν στόχευε τις κόρες μου; Με τα απερίσκεπτα υπονοούμενά του ο Τραμπ έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια της οικογένειάς μου” τονίζει χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα