Μία Καλίφα: Αποκάλυψε πόσα έβγαλε από το πορνό και τα social τρελάθηκαν

Μία Καλίφα: Αποκάλυψε πόσα έβγαλε από το πορνό και τα social τρελάθηκαν

Η Μία Καλίφα εργάστηκε στην βιομηχανία του πορνό μόλις για τρεις μήνες και ακόμη και έτσι θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο - Τώρα η ίδια έρχεται με αναρτήσεις της να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα γύρω από το "βιογραφικό" της.

Η 26χρονη σήμερα Μία Χαλίφα φιγουράρει σε όλες τις λίστες με τις πιο δημοφιλείς πορνοστάρ του πλανήτη, παρότι έχει αποσυρθεί εδώ και πέντε χρόνια.

Γεννημένη στη Βηρυτό, μπήκε στο στόχαστρο τζιχαντιστών, μετά το “ροζ” βίντεο στο οποίο φορούσε το ισλαμικό χιτζάμπ. Από τότε, το όνομά της κυκλοφόρησε παντού, άμεσα συνυφασμένο με τις απειλές που είχε δεχθεί.

Ταλαντούχα, δεν απαρνείται το ερωτικό της παρελθόν αλλά συχνά πυκνά κάνει αναφορές σε αυτό, ενώ δεν διστάζει μέσα από τα βίντεό της να μιλάει για το σώμα και την αποδοχή του καθώς και για τη διερεύνηση της σεξουαλικότητας.

Σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με σχολιασμό σε μεταδόσεις αγώνων χόκεϊ, με ταξίδια και φαγητό και εν γένει αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες περσόνες στα social media του πλανήτη.

Πριν λίγες ώρες αποφάσισε να απαντήσει σε ερωτήσεις χρηστών στο Twitter και στο Instagram όπως κάνει συχνά πυκνά για να κρατά το κοινό της “ζεστό”, αλλά και για να κλείσει ορισμένες “παρανοήσεις” που όπως είπε, υπάρχουν γύρω από το όνομά της. Η μία είναι το ότι έβγαλε εκατομμύρια από τις πορνοταινίες. Και η άλλη, πως σήμερα εξαργυρώνει τη φήμη εκείνων των ταινιών.

Όπως είπε, αναμείχθηκε στο πορνό για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. “Αλλά οι πράξεις μου μεταδόθηκαν παντού σαν λαίλαπα και ακόμα είμαι ψηλά στις λίστες (με τις πιο δημοφιλείς πορνοστάρ) κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω, πέντε χρόνια αφού έφυγα από τη βιομηχανία. Γι’ αυτό πολλοί πιστεύουν πως είμαι ακόμη ενεργή στο χώρο”.

“Να ξεκαθαρίσω πως ουδέποτε μου υποσχέθηκαν εκατομμύρια στον χώρο αυτό, ούτε περίμενα κάτι τέτοιο. Απλώς αποσαφηνίζω κάποιες παρανοήσεις γύρω από εμένα και τη βιομηχανία γενικότερα”, συνέχισε.

“Ο κόσμος πιστεύει πως έχω αποκομίσει εκατομμύρια από το πορνό. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Έβγαλα συνολικά 12.000 δολάρια από εκεί και δεν πήρα τίποτα αφότου σταμάτησα. Η δυσκολία μου να βρω μια κανονική δουλειά μετά το πορνό ήταν τρομακτική”.

Και κατέληξε πως το ότι μέχρι τώρα δεν είχε αποσαφηνίσει λεπτομέρειες για το παρελθόν της, της στοίχισε περισσότερο. “Αν σου ανήκει το παρελθόν σου, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου”, ανέφερε.

Όλες οι παραπάνω δηλώσεις της Khalifa αναρτήθηκαν στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα δικτύωσης και αποτελούν αποσπάσματα από τη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες ημέρες στη Megan Abbott.

“Αμέσως μόλις δημοσιεύθηκε εκείνη η σκηνή, τα πράγματα ξέφυγαν. Είχα 400 ακολούθους στο Instagram κι έγιναν 200.000 σε τρεις μέρες και δύο εκατομμύρια έξι μήνες μετά” σχολίασε για το βίντεο που μπήκε στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους.

Φυσικά και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αμφισβήτησαν το συνολικό ποσό που ανέφερε η νεαρή, με εκείνη όμως να απαντά πως για τρεις μήνες έβγαζε περίπου 1.000 δολάρια για κάθε βίντεο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα