Μίκαελ Σουμάχερ: Σηκώθηκε από το κρεβάτι και δεν είναι πια διασωληνωμένος

Μίκαελ Σουμάχερ: Σηκώθηκε από το κρεβάτι και δεν είναι πια διασωληνωμένος

Το "θαύμα" που όλοι περίμεναν τα τελευταία πέντε χρόνια ίσως να έγινε πραγματικότητα, αφού η κατάσταση της υγείας του θρυλικού οδηγού της Formula 1 φέρεται να παρουσιάζει θεαματική βελτίωση.

Λίγες μέρες πριν συμπληρωθούν πέντε χρόνια από το ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή και να τον αφήσει δια βίου “φυτό” ο Μίκαελ Σουμάχερ φαίνεται να ανατρέπει όλα τα προγνωστικά πετυχαίνοντας πράγματα που μέχρι πριν λίγο καιρό φάνταζαν ακατόρθωτα, όπως υποστηρίζει βρετανικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, ο θρύλος της Formula 1 μπορεί πλέον να σηκώνεται από το κρεβάτι του – έστω και για λίγες ώρες – όπως επίσης να περνάει μικρά διαστήματα χωρίς να είναι διασωληνωμένος και εξαρτημένος από την μηχανική υποστήριξη που τον κρατούσε έως τώρα στη ζωή.

Ο Σουμάχερ, που στις 3 Ιανουαρίου γίνεται 50 ετών, συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη στις 29 Δεκεμβρίου 2013, όταν υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κάνοντας σκι στις Άλπεις. Έκτοτε – και ενώ για μεγάλο διάστημα δεν ήταν καν βέβαιο αν θα επιζήσει – ζει λαμβάνοντας υψηλού επιπέδου ιατρική και νοσοκομειακή φροντίδα στο σπίτι του, με την οικογένειά του να δίνει τις ειδήσεις για την κατάσταση της υγείας του με το “σταγονόμετρο” προς τα έξω. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πληροφορία αυτή είναι ανεπιβεβαίωτη, αφού η οικογένειά του και το περιβάλλον του δεν έχει προβεί σε επίσημο σχόλιο. Επιπρόσθετα, δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που διαδίδεται μία φήμη για την κατάσταση της υγείας του, μόνο και μόνο για να διαψευστεί στη συνέχεια.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι στο πλευρό του “Σούμι” βρίσκονται πάντα η σύζυγός του και τα δύο του παιδιά, δίνοντας τεράστια μάχη μαζί του σε καθημερινή βάση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα