Μοντέλο πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τα σκυλιά του σε θαλασσοταραχή

Μοντέλο πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τα σκυλιά του σε θαλασσοταραχή
Το μοντέλο που πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τα σκυλιά του Caroline Bittencourt/instagram

Η 37χρονη και ο σύζυγος της επέβαιναν σε σκάφος μαζί με τα δύο μικρά σκυλιά όταν ξέσπασε καταιγίδα και οι ισχυροί άνεμοι έριξαν τα ζώα στη θάλασσα.

Τη ζωή του στην προσπάθειά του να σώσει τα σκυλιά του που είχαν πέσει στη θάλασσα εν μέσω καταιγίδας, έχασε ένα μοντέλο στη Βραζιλία. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Κυριακή στο Σάο Πάουλο.

H Caroline Bittencourt με την κόρη της Caroline Bittencourt/instagram

 

Η 37χρονη Caroline Bittencourt με τον σύζυγό της και τα δύο σκυλάκια της είχαν πάει βόλτα με σκάφος. Κάποια στιγμή καταιγίδα έπληξε την περιοχή, με τα ζώα να παρασύρονται από τους ισχυρούς ανέμους και να πέφτουν στη θάλασσα. Η γυναίκα βούτηξε για να τα σώσει αλλά δεν άντεξε, με τον σύζυγό της να πέφτει και αυτός στο νερό καθώς την έβλεπε να πνίγεται. Δεν τα κατάφερε όμως, δίνοντας μάχη 2-3 ωρών με τα κύματα για να μείνει και αυτός ζωντανός. Το άψυχο σώμα της γυναίκας ανασύρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Η Bittencourt, η οποία εργαζόταν και ως τηλεοπτική παρουσιάστρια και είχε μια 17χρονη κόρη από προηγούμενη σχέση της, είχε γίνει πρώτο θέμα στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ τον Φεβρουάριο του 2005, όταν της ζητήθηκε να φύγει από τον γάμο του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή Ρονάλντο με την Ντανιέλα Τσικαρέλι στη Γαλλία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνης της εποχής, της ζητήθηκε να αποχωρήσει λόγω του ότι φόραγε λευκό φόρεμα, όπως και η νύφη. Λίγο καιρό αργότερα φίλος του Ρονάλντο υποστήριξε ότι αυτό έγινε γιατί επιχειρηματίας που ήταν καλεσμένος στον γάμο είχε στο παρελθόν σχέση τόσο με αυτή όσο και με την νύφη.

Το μοντέλο που πνίγηκε για να σώσει τα σκυλιά της Caroline Bittencourt/instagram

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα