Μπολσονάρο: “Επίθεση” στον Ντι Κάπριο για το κάλεσμα των νέων να ψηφίσουν – “Ευχαριστώ για την υποστήριξή Λέο”

Μπολσονάρο: “Επίθεση” στον Ντι Κάπριο για το κάλεσμα των νέων να ψηφίσουν – “Ευχαριστώ για την υποστήριξή Λέο”
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο AP

Ο Ζαΐρ Μπολσονάρο, απάντησε με ειρωνεία και σκαρκασμό στο κάλεσμα του ηθοποιού Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τονίζοντας πως ο λαός θα αποφασίσει, εάν θέλει να αλλάξει η κυριαρχία στον Αμαζόνιο.

Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρο, απάντησε στους υπαινιγμούς του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, αφού ο ηθοποιός είχε ενθαρρύνει τη νεολαία της χώρας να ψηφίσει στις εκλογές αργότερα φέτος, για να αλλάξει η κυβέρνησή της.

“Η Βραζιλία είναι το σπίτι του Αμαζονίου και άλλων οικοσυστημάτων, που είναι κρίσιμα για την κλιματική αλλαγή. Αυτό που συμβαίνει εκεί έχει σημασία για όλους μας και η ψηφοφορία των νέων είναι το κλειδί για την αλλαγή για έναν υγιή πλανήτη”, έγραψε ο Ντι Κάπριο στο Twitter την Πέμπτη.

Ο Πρόεδρος της χώρας, σύμφωνα με το BBC, απάντησε με σαρκασμό στα σχόλια του ηθοποιού, τονίζοντας πως ο λαός θα αποφασίσει εάν θέλει να αλλάξει η κυριαρχία στον Αμαζόνιο.

Ευχαριστώ για την υποστήριξή σου, Λέο! Είναι πραγματικά σημαντικό να ψηφίζουν όλοι οι Βραζιλιάνοι στις επερχόμενες εκλογές” , έγραψε στο Twitter ο ηγέτης της ακροδεξιάς.

«Ο λαός μας θα αποφασίσει αν θέλει να διατηρήσει την κυριαρχία μας στον Αμαζόνιο ή να κυβερνάται από απατεώνες που εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα», συνέχισε ο Μπολσονάρο.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι γνωστός υπέρμαχος για την προστασία του τροπικού δάσους του Αμαζονίου, καθώς δωρίζει συνεχώς εκατομμύρια δολάρια για την διατήρησή του από το 2019.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα