Μπόρις Τζόνσον: Η επίσημη ενημέρωση για την υγεία του

Μπόρις Τζόνσον: Η επίσημη ενημέρωση για την υγεία του
Ο Μπόρις Τζόνσον σε τηλεδιάσκεψη AP

Στην κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον που βρίσκεται στην εντατική, αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, που έχει προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό και μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας τη Δευτέρα, “βελτιώνεται”, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, κατά τη διάρκεια της τακτικής συνέντευξης τύπου που παραχωρεί η κυβέρνηση.

Ο ηγέτης των Συντηρητικών παραμένει στην εντατική, όμως η κατάστασή του “βελτιώνεται”, μπορεί να “κάθεται στο κρεβάτι του” και να “μιλάει” με γιατρούς και νοσηλευτές, είπε ο υπουργός Ρίσι Σούνακ.

Πάντως, επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο Βρετανός πρωθυπουργός, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, παρά μόνο οι ενημερώσεις των κυβερνητικών αξιωματούχων.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (06/04) στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σεντ Τόμας του Λονδίνου, καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε και τα συμπτώματα του επέμεναν, 10 μέρες μετά τη θετική διάγνωση στον κορονοϊό.

Ο 55χρονος πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών, Ντόμινικ Ράαμπ, να τον αντικαταστήσει για όσο διάστημα δεν θα μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version