Ναι, ήταν φιλί

VANCOUVER, BC - JUNE 15:  Riot police walk in the street as a couple kiss on June 15, 2011 in Vancouver, Canada. Vancouver broke out in riots after their hockey team the Vancouver Canucks lost in Game Seven of the Stanley Cup Finals.  (Photo by Rich Lam/Getty Images)
VANCOUVER, BC - JUNE 15: Riot police walk in the street as a couple kiss on June 15, 2011 in Vancouver, Canada. Vancouver broke out in riots after their hockey team the Vancouver Canucks lost in Game Seven of the Stanley Cup Finals. (Photo by Rich Lam/Getty Images) GETTY IMAGES

Ερασιτεχνικό βίντεο τα επεισόδια στο Βανκούβερ δείχνει πως τραβήχτηκε η φωτογραφία του διάσημου ζευγαριού εν μέσω χάους (Vid)

Με αυτό το ερασιτεχνικό βίντεο θα πειστεί και ο πλέον δύσπιστος... Η φωτογραφία του Rich Lam που δείχνει δυο νέους να φιλιούνται κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που είχαν ξεσπάσει στο Vancouver μετά την ήττα των τοπικών Κάνακς στους τελικούς του Stanley Cup στο χόκεϊ από τους Μπόστον Μπρούινς είναι αληθινή.

Στο βίντεο μπορεί κανείς να διακρίνει το ζευγάρι να σωριάζεται στο έδαφος από την κλομπ της αστυνομίας.

Ο Αυστραλούς Scott Jones σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει την Καναδή  φίλη του Alex Thomas αμέσως μετά τη συμπλοκή την αγκαλιάζει και την φιλά παρά τα βίαια επεισόδια που έχουν ξεσπάσει.

Σε συνέντευξή τους στο CBS την περασμένη εβδομάδα είχε πει η Alexandra "Φοβήθηκα πάρα πολύ, δεν είχα ζήσει κάτι τέτοιο ξανά".

Από την πλευρά του ο Αυστραλός δήλωσε "Δεν ξέρω γιατί μας επιτέθηκαν με αυτό τον τρόπο, αλλά ξαφνικά βρεθήκαμε και οι δύο στο έδαφος. Ήταν σε κατάσταση υστερίας και προσπαθούσα να την ηρεμήσω", λέει ο Scott, που έσπευσε να βοηθήσει την τρομαγμένη φίλη του και να την παρηγορήσει με ένα φιλί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κάντε έρωτα όχι πόλεμο

Vancouver riot kissing couple video shows what happened...

SHARE: