Νάρκωσε το σύζυγό της και του έκοψε το γεννητικό μόριο

Νάρκωσε το σύζυγό της και του έκοψε το γεννητικό μόριο

Μια γυναίκα στην Καλιφόρνια, καταδικάστηκε για τον ακρωτηριασμό του γεννητικού οργάνου, του εν διαστάσει συζύγου της

Μια 50χρονη γυναίκα από τη νότια Καλιφόρνια κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο για τον βασανισμό και ακρωτηριασμό του εν διαστάσει συζύγου της. Όπως έγραψε η εφημερίδα Los Angeles Times η Catherine Kieu νάρκωσε τον εν διαστάσει σύζυγό της, τον έδεσε σε ένα κρεβάτι, και του ακρωτηρίασε το γεννητικό μόριο το οποίο κατόπιν πέταξε στον κάλαθο των απορριμμάτων.

Η 50χρονη γυναίκα η ποινή της οποίας αναμένεται να ανακοινωθεί στις 28 Ιουνίου, αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η επίθεση σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2011. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, η Kieuκάλεσε τον εν διαστάσει σύζυγό της σε δείπνο και αφού έφαγαν του χορήγησε υπνωτικά χάπια. Κατόπιν τον έδεσε στο κρεβάτι, του έκοψε το γεννητικό μόριο και το πέταξε στα σκουπίδια.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της γυναίκας, υποστήριξαν αφενός ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε συχνά, είτε λεκτικά, είτε σεξουαλικά και ότι η ίδια αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα, αφού κακοποιήθηκε σε νεαρή ηλικία.

Ο πρώην σύζηγός από την πλευρά του κατέθεσε ότι η ψυχική κατάσταση του είχε βελτιωθεί από την επίθεση αλλά δεν "δεν μπορεί να είναι ό, τι ήταν πριν." και πρόσθεσε "Με δολοφόνησε εκείνη τη βραδιά"

Αστυνομικοί κατέθεσαν ότι μετά τη σύλληψή της η 50χρονη τους είχε αναφέρει για τον πρώην σύζηγό της ότι του  έκανε " το  άξιζε."

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ και Los Angeles Times

SHARE:

24Media Network