Ναυάγιο δεξαμενόπλοιου στην Ιαπωνία – Επτά αγνοούμενοι

Διαβάζεται σε 1'
Ναυάγιο νοτιοκορεατικού δεξαμενόπλοιου στην Ιαπωνία
Ναυάγιο νοτιοκορεατικού δεξαμενόπλοιου στην Ιαπωνία X@nhk_news

Δεξαμενόπλοιο υπό σημαία Νότιας Κορέας με 11μελές πλήρωμα βυθίστηκε ανοιχτά της Ιαπωνίας. Τιτάνια μάχη των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό επτά αγνοουμένων.

Επτά άνθρωποι αγνοούνται μετά το ναυάγιο δεξαμενόπλοιου υπό σημαία Νότιας Κορέας με 11μελές πλήρωμα που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη (20/03) στα ανοικτά της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το ιαπωνικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Τέσσερις ναυτικοί διασώθηκαν μετέδωσε η ιαπωνική δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων που επικαλείται το NHK, το πλήρωμα ειδοποίησε την ιαπωνική ακτοφυλακή πως το πλοίο αναποδογύριζε και ζήτησαν βοήθεια κοντά στη νήσο Μουτσούρε, στα ανοικτά των νοτιοδυτικών ακτών της Ιαπωνίας.

Στα πλάνα που μετέδωσε το δίκτυο διακρίνεται το κόκκινο κύτος του δεξαμενόπλοιου να δέρνεται από τα ισχυρά κύματα, ενώ στο σημείο βρίσκονται σωστική λέμβος και σκάφος του ιαπωνικού λιμενικού σώματος, το οποίο συμμετέχει στην επιχείρηση. Ελικόπτερο πραγματοποιεί υπερπτήση στην περιοχή.

Το NHK δεν διευκρίνισε τι είδους χημικά προϊόντα μετέφερε το πλοίο, ούτε αν υπάρχει διαρροή του φορτίου του ή των καυσίμων του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα