Ναβάλνι: Ανέβασε νέα φωτογραφία που τον δείχνει να περπατά – Τι έγραψε για την κατάσταση της υγείας του

Ναβάλνι: Ανέβασε νέα φωτογραφία που τον δείχνει να περπατά – Τι έγραψε για την κατάσταση της υγείας του

Νέα ανάρτηση από τον Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος μπορεί πλέον και περπατά, αν και με δυσκολία όπως ο ίδιος εξήγησε σε μία ανάρτηση-ενημέρωση για την κατάστασή του.

Νέα ανάρτηση, μετά από την πρώτη που είχε ανεβάσει μέσα από το νοσοκομείο, έκανε ο Αλεξέι Ναβάλνι. Σε αυτή υπάρχει μία φωτογραφία που τον δείχνει να κατεβαίνει σκάλες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει την αργή, αλλά σταθερή βελτίωση της υγείας του.

Ο Ρώσος πολιτικός της αντιπολίτευσης και επικριτής του Πούτιν, συνόδευσε τη φωτογραφία με μία μακροσκελή λεζάντα, μέσω της οποίας θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο για την κατάστασή του.

Όπως έγραψε μεταξύ άλλων: “Η πορεία της ανάρρωσής μου είναι καθαρή, αλλά όχι σύντομη. Όλα τα προβλήματα, όπως για παράδειγμα ότι το κινητό στα χέρια μου μοιάζει με βράχο και κάθε προσπάθεια να ρίξω λίγο νερό μοιάζει αδύνατη, δεν έχουν πλέον νόημα. Εξηγούμαι. Πρόσφατα δεν μπορούσα να αναγνωρίσω ανθρώπου και δεν μπορούσα να μιλήσω. Κάθε πρωί ο γιατρός ερχόταν και μου ζητούσε να γράψω σε έναν πίνακα. Αυτό με οδήγησε σε απόγνωση γιατί ενώ καταλάβαινα τι ήθελε ο γιατρός, δεν ήξερα πού να βρω τις λέξεις και πού βρίσκονταν στο κεφάλι μου. Τώρα είμαι ένας τύπος που τα πόδια του τρέμουν όταν ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες, αλλά σκέφτεται: “Α, αυτή είναι μία σκάλα”. Παλιά, απλά θα είχα σταθεί εκεί και θα κοιτούσα. Υπάρχουν ακόμη προβλήματα που πρέπει να λυθούν, αλλά οι σπουδαίοι γιατροί του Charite University Hospital στο Βερολίνο με έχουν μετατρέψει από έναν “τεχνητά ζωντανό άνθρωπο” σε κάποιον που μπορεί να σκρολάρει στο Instagram χωρίς δισταγμό και καταλαβαίνει πού να πατήσει like”

Η ανάρτησή του:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα