NBA: Πυροβολισμοί και 3 τραυματίες έξω από το γήπεδο λίγο πριν το τέλος του Μπακς – Σέλτικς

NBA: Πυροβολισμοί και 3 τραυματίες έξω από το γήπεδο λίγο πριν το τέλος του Μπακς – Σέλτικς
NBA, Μπακς - Σέλτικς: Πυροβολισμοί και 3 τραυματίες έξω από το γήπεδο λίγο πριν το τέλος του Game 6 print screen

Απίστευτα σκηνικά έξω από το γήπεδο των Μπακς λίγο πριν από το τέλος του Game 6 με τους Σέλτικς, αφού υπήρξαν πυροβολισμοί, κάτι που οδήγησε σε 3 τραυματισμούς. Σε μία σύλληψη προχώρησε η αστυνομία, σε σταθερή κατάσταση οι τραυματίες, σοκάρει το VIDEO με τον κόσμο να τρέχει να ξεφύγει.

Παραλίγο μακελειό στο Μιλγουόκι κατά την διάρκεια του Game 6 των Μπακς με τους Σέλτικς. Σύμφωνα με αναφορές των αμερικανικών ΜΜΕ, λίγο πριν το τέλος του αγώνα επικράτησε πανικός έξω από το γήπεδο των Μπακς (Fiserv Forum), αφού υπήρξαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα οι περίπου 11.000 φίλοι των Μπακς που ήταν στην Deer District, αλλά και στην MLK Drive και West Highland Avenue για να παρακολουθήσουν τον αγώνα να τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πάρα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια πίσω από τους πυροβολισμούς. Αυτό που έχει γίνει γνωστό ωστόσο είναι ότι υπήρξαν τρεις τραυματίες: Ένας άνδρας 30 χρονών, μία γυναίκα 29 χρονών και μία έφηβη κοπέλα ηλικίας 16 ετών.

Τα VIDEO που κυκλοφόρησαν από τα ΜΜΕ του Μιλγουόκι σοκάρουν, αφού δείχνουν κόσμο να τρέχει για να γλιτώσει η ζωή του.

Σύμφωνα με το SPORT 24, αμέσως οι τοπικές αρχές κινητοποιήθηκαν και περιόρισαν την περιοχή. Με βάση όσα έχουν αναφερθεί, έχει υπάρξει μία σύλληψη, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα