Νέα Υόρκη: “Καμία εγκληματική ενέργεια” πίσω από τη δηλητηρίαση αστυνομικών

Νέα Υόρκη: “Καμία εγκληματική ενέργεια” πίσω από τη δηλητηρίαση αστυνομικών
Αστυνομία shutterstock

Οι αρχές αμέσως υπέδειξαν τους εργαζομένους της εταιρίας, ως υπεύθυνους για τη δηλητηρίση τριών αστυνομικών. Μετά από έρευνες, το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, το διαψεύδει.

Το βράδυ της Δευτέρας (15/06), τρεις αστυνομικοί στην Νέα Υόρκη οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο με την υποψία δηλητηρίασης από χλωρίνη, μετά από κατανάλωση μιλκ σέικ σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης(NYPD) αμέσως ξεκίνησε έρευνα, ενώ μια από τις μεγαλύτερες αστυνομικές ενώσεις της Νέας Υόρκης, η Police Benevolent Association, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφερόταν στον “κίνδυνο που διατρέχουν οι αστυνομικοί από πολίτες που θέλουν να τους βλάψουν ή και να τους σκοτώσουν”. 

Οι ίδιοι λίγο αργότερα εξέδωσαν εκ νέου ανακοίνωση, η οποία σε αντιδιαστολή με την προηγούμενη υποστήριζε πως: “Μετά από μια πλήρη έρευνα του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης, αποφασίστηκε πως δεν υπήρξε καμία εγκληματική ενέργεια από μεριάς των υπαλλήλων του Shake Shack’s”.

Tο CBS News σε ρεπορτάζ του αναφέρει, πως η δηλητηρίαση θα μπορούσε να οφείλεται σε κάποια καθαριστική ουσία, η οποία δεν είχε ξεβγαλθεί καλά από την μηχανή παρασκευής αν και δεν αναφέρθηκαν αντίστοιχα περιστατικά από άλλους πελάτες. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα