Νέα Υόρκη: Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ Λίμπερτι - Διακόπηκαν προσωρινά όλες οι πτήσεις

Αεροδρόμιο
Αεροδρόμιο AP

Το διεθνές αεροδρόμιο του Νιούαρκ Λίμπερτι στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι εξαιτίας της αναγκαστικής προσγείωσης που πραγματοποίησε εκεί ένα αεροσκάφος απαγορεύτηκαν προσωρινά οι πτήσεις από και προς αυτό.

Το διεθνές αεροδρόμιο του Νιούαρκ Λίμπερτι στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι εξαιτίας της αναγκαστικής προσγείωσης που πραγματοποίησε εκεί ένα αεροσκάφος απαγορεύτηκαν προσωρινά οι πτήσεις από και προς αυτό.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο πιλότος ενός αεροσκάφους ανέφερε πρόβλημα στο υδραυλικό σύστημα του αεροσκάφους και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο με σκασμένο το ελαστικό του ενός τροχού του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με το NBC CONNECTICUT , το οποίο επικαλείται το πρακτορείο, όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και δεν υπάρχουν τραυματίες ανάμεσά τους.

ADVERTISING

Χωρίς να προσδιορίσουν την φύση του έκτακτου περιστατικού οι αρχές του Διεθνούς Αεροδρομίου Νίουαρκ Λίμπερτι ανέφεραν στο Twitter ότι το αεροδρόμιο άνοιξε και πάλι και ότι οι επιβάτες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network