Νεκρή 18χρονη Ρωσίδα influencer σε τροχαίο στο Μπαλί

Νεκρή 18χρονη Ρωσίδα influencer σε τροχαίο στο Μπαλί
Αναστάσια Τροπιτσέλ Instagram

"Το αγαπημένο μου κορίτσι δεν είναι μαζί μας". Έγραψε ο σύντροφός της από την Ουκρανία για το θάνατο της 18χρονης.

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Μπαλί βρήκε μια 18χρονη influencer από τη Ρωσία, η Αναστάσια Τροπιτσέλ, που κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος σε ηλικία μόλις 15 ετών.

Σύμφωνα με τον 30χρονο φίλο της Βίκτορ Μαγντάνοβιτς, που οδηγούσε τη δική του μηχανή δίπλα της, η γυναίκα είχε αναπτύξει ταχύτητα 80-100 χλμ όταν άρχισε να τρέμει η Kawasaki της και μετά έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε έναν φράκτη.

Βίντεο που τράβηξε λίγο πριν το δυστύχημα:

Η Αναστάσια ήταν μπλόγκερ από την ηλικία των 12 ετών και είχε γίνει εκατομμυριούχος στα 15 από την επιτυχημένη διαδικτυακή της παρουσία.

Αναστάσια Τροπιτσέλ Instagram

Στους ακολούθους της που ήταν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο σε αριθμό, έλεγε: “Σας εμπνέω να κάνετε ό, τι δεν μπορείτε. Μεγαλώνω τα φτερά σας και σας αφήνω να πετάξετε ελεύθεροι”.

Το πραγματικό της όνομα ήταν Αναστάσια Ζουμπρίνα. Έχασε τη ζωή της λίγο καιρό αφότου αγόρασε τη μηχανή της και αφού τσακώθηκε δημόσια με τον γιατρό πατέρα της που την είχε προειδοποιήσει ότι η διαδικτυακή της επιτυχία την οδηγούσε στην αποτυχία.

Η Αναστάσια είχε μείνει στο Μπαλί για καιρό καθώς την βρήκαν εκεί τα περιοριστικά μέτρα και το lockdown λόγω κορονοϊού. Είχε πάει στο Μπαλί για να βγάλει φωτογραφίες και να ενισχύσει το προφίλ της στο Instagram.

Αναστάσια Τροπιτσέλ Instagram

Ο σύντροφός της από την Ουκρανία, έγραψε για το θάνατο της 18χρονης: “Το αγαπημένο μου κορίτσι δεν είναι μαζί μας”. Ενώ στη συνέχεια προσέθεσε: “Παρακαλώ, φίλοι μου, πείτε της το τελευταία σας αντίο με τις καλές σας σκέψεις και διαλογισμούς. Είναι πολύ σημαντικό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα