Νεκρή στα 25 της η ποπ σταρ Sulli

Νεκρή στα 25 της η ποπ σταρ Sulli
Instagram / goddessulli

Η Sulli - το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Choi Jin-ri - έγινε γνωστή το 2004 σε ηλικία μόλις 11 ετών όταν υποδύθηκε την πριγκίπισσα Seonhwa στη δραματική τηλεοπτική σειρά του SBS "Η μπαλάντα του Seodong".

Νεκρή μέσα στο σπίτι της βρέθηκε η διάσημη Νοτιοκορέαττισα σταρ της K-pop μουσικής σκηνής, Sulli, η οποία ήταν μόλις 25 ετών. Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του θανάτου της νεαρής τραγουδίστριας και δεν αποκλείει την πιθανότητα της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Metro, την τραγουδίστρια βρήκε νεκρή ο μάνατζέρ της στο σπίτι της στην πόλη Σουγέονγκ-γκου της επαρχίας Γκυεόνγκι-ντο στις 15.20 (τοπική ώρα) το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η Sulli – το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Choi Jin-ri – έγινε γνωστή το 2004 σε ηλικία μόλις 11 ετών όταν υποδύθηκε την πριγκίπισσα Seonhwa στη δραματική τηλεοπτική σειρά του SBS “Η μπαλάντα του Seodong”. Το 2009 έγινε μέλος του συγκροτήματος f(x), με το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Το 2015 ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει σόλο καριέρα.

Η Sulli ήταν μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και είχε προκαλέσει συχνά θόρυβο στα social media. Είχε εμπλακεί και στο λεγόμενο σκάνδαλο των «σουτιέν», δείχνοντας αρκετές φορές το γυμνό της στήθος στο Instagram. Οι πρώτες τέτοιου είδους φωτογραφίες εμφανίστηκαν στο λογαριασμό της στο Instagram το Μάιο του 2016, προκαλώντας σάλο και κάνοντας πολλούς να της επιτεθούν. Τον περασμένο μήνα, το στήθος της αποκαλύφθηκε και πάλι, κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού stream στο ‎Instagram και πάλι έγινε χαμός στη συντηρητική νότια Κορέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα