Nick Cave: Πέθανε ο δεύτερος γιος του, Jethro Lazenby, επτά χρόνια μετά τον θάνατο του πρώτου

Nick Cave: Πέθανε ο δεύτερος γιος του, Jethro Lazenby, επτά χρόνια μετά τον θάνατο του πρώτου
Nick Cave Instagram/nickcaveofficial

Την είδηση θανάτου του 31χρονου γιου του, Jethro Lazenby, γνωστοποίησε ο ίδιος ο Nick Cave. "Έφυγε" επτά χρόνια μετά τον αδελφό του Arthur.

Βαρύ πένθος για τον Nick Cave, καθώς σε ηλικία 31 ετών, πέθανε ο γιος του Jethro Lazenby, επτά χρόνια μετά το θάνατο του αδερφού του, Arthur, σε ηλικία 15 ετών, όταν είχε πέσει από γκρεμό στο Μπράιτον.

Την είδηση θανάτου του Jethro γνωστοποίησε ο ίδιος ο τραγυουδιστής, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, στην οποία ανέφερε τα εξής: “Με μεγάλη στεναχώρια, μπορώ να επιβεβαιώσω πως ο γιος μου Jethro, πέθανε. Θα ήθελα από όλους να ζητήσω την κατανόησή του για ηρεμία και ιδιωτικότητα”.

Ο 30χρονος Jethro Lazenby, με καταγωγή από τη Μελβούρνη, ήταν ηθοποιός και μοντέλο. Σε ηλικία 8 ετών έμαθε ότι ο Nick Cave είναι ο βιολογικός του πατέρας, αφού διατηρούσε δεσμό με την Beau Lazenby και τον είχε αναγνωρίσει.

“Προς λύπη μου, δεν είχα πολλή επαφή με τον Jethro τα πρώτα χρόνια, αλλά τώρα έχω μια εξαιρετική σχέση μαζί του”, είχε δηλώσει ο Nick Cave.

Πριν λίγους μήνες είχε καταδικαστεί για επίθεση προς την μητέρα του, Beau, στη Μελβούρνη, όπου διέμεναν, με τους εκπροσώπους του να υποστηρίζουν ότι πρόσφατα είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα