Nirvana: Απορρίφθηκε ξανά η μήνυση του “μωρού” του “Nevermind” για παιδική πορνογραφία

Nirvana: Απορρίφθηκε ξανά η μήνυση του “μωρού” του “Nevermind” για παιδική πορνογραφία
Ο 31χρονος πλέον Σπένσερ Έλντεν video printscreen / youtube

Απορρίφθηκε η μήνυση που είχε κατατεθεί από το μωρό (31χρονος σήμερα), που είχε κοσμήσει το εξώφυλλο του άλμπουμ των Nirvana, «Nevermind» το 1991. Ο δικαστής χαρακτήρισε τις αξιώσεις του μηνυτή ως άκαιρες.

Δικαστής στις ΗΠΑ απέρριψε (ξανά) τη μήνυση που είχε κατατεθεί από τον Σπένσερ Έλντεν που, ως γυμνό μωρό, είχε κοσμήσει το εξώφυλλο του ιστορικού άλμπουμ των Nirvana, «Nevermind», που κυκλοφόρησε το 1991.

Σύμφωνα με τη μήνυση που έγινε 30 χρόνια μετά την έκδοση του άλμπουμ, η φωτογραφία του εξωφύλλου όπου φαίνεται το μωρό μέσα σε μια πισίνα να κυνηγά ένα δολάριο ήταν «μορφή σεξουαλικής εκμετάλλευσης».

Ο λόγος για τον 31χρονο σήμερα Σπένσερ Έλντεν ο οποίος στην καταγγελία του έκανε λόγο για «παιδική πορνογραφία» στο εξώφυλλο του άλμπουμ.

Ο δικαστής, Φερνάντο Όλγκουιν στην απόφασή του χαρακτηρίζει τις αξιώσεις του Έλντεν ως άκαιρες.

Όπως μεταδίδει η nypost, πρόκειται για τη δεύτερη απόρριψη της μήνυσης από τον ίδιο μάλιστα δικαστή. Ωστόσο, τότε η αγωγή είχε απορριφθεί για άλλο λόγο: οι δικηγόροι του Έλντεν είχαν χάσει μια προθεσμία για να απαντήσουν σε πρόταση απόρριψης που κατέθεσαν οι δικηγόροι των Nirvana.

Ο δικαστής, ωστόσο, επέτρεψε στους δικηγόρους του Έλντεν να υποβάλουν μια δεύτερη τροποποιημένη μήνυση. Ωστόσο, η νέα απόρριψη φαίνεται πως κλείνει τη δικαστική διαμάχη μια για πάντα.

Ο δικηγόρος των Nirvana, Μπερτ Ντέιξλερ δήλωσε ότι οι πελάτες του «είναι ευχαριστημένοι που αυτή η άδικη υπόθεση ολοκληρώθηκε γρήγορα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα