Νόμιζε ότι είχε νερό στο αυτί – Τελικά ήταν αράχνη

Νόμιζε ότι είχε νερό στο αυτί – Τελικά ήταν αράχνη
Η αράχνη που βρέθηκε στο αυτί της Susie Torres

Η γυναίκα ξύπνησε έχοντας την αίσθηση ότι στο αυτί της είχε συσσωρευτεί νερό αλλά όταν πήγε στον γιατρό μετά τη δουλειά της, έμαθε την αηδιαστική αλήθεια.

Αντιμέτωπη με έναν από τους χειρότερους εφιάλτες της βρέθηκε μια γυναίκα στο Μισούρι των ΗΠΑ, καθώς ξύπνησε νομίζοντας ότι έχει συσσωρευτεί νερό στο αυτί της αλλά αυτό που τελικά βρισκόταν εκεί και την ενοχλούσε ήταν μια αράχνη.

Η Susie Torres ξύπνησε ένα πρωινό πριν λίγες μέρες, έχοντας στο αυτί της ήχο από παφλασμό νερού. Αποφάσισε να πάει στον γιατρό μετά τη δουλειά της, όπως και έκανε. Ένας γιατρός, δύο νοσοκόμες και τρεις φοιτητές ιατρικής κατέληξαν να είναι από πάνω της για να βγάλουν από το αυτί της το παρείσακτο αρθρόποδο.

Κατά περίεργο τρόπο, η γυναίκα έμεινε ψύχραιμη καθ΄όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Έριξαν στο αυτί της αρκετό νερό αλλά η αράχνη δεν έφυγε και μετά από μερικές ακόμα προσπάθειες, ο γιατρός την έπιασε και την έβγαλε έξω. Διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για μια καφέ αράχνη, που ήταν νεκρή. Στάθηκε τυχερή καθώς δεν την τσίμπησε ενώ εκτιμάται ότι μπήκε στο αυτί της την ώρα που αυτή κοιμόταν.

Οι καφέ αράχνες, σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, κρύβονται σε σκοτεινές γωνιές και βράχια. Αν βρεθούν μέσα σε σπίτια, προτιμούν τις ντουλάπες, σοφίτες και αποθήκες ακόμα και παπούτσια. Το συγκεκριμένο είδος συναντάται στις κεντροδυτικές ΗΠΑ και όταν τσιμπήσει εκκρίνει δηλητήριο που νεκρώνει τα κύτταρα του αίματος και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει απώλεια των άκρων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα