Ντοκουμέντο από το Σπίτι της Φρίκης: Η στιγμή που η 17χρονη Τζόρνταν Τέρπιν δραπετεύει από τους γονείς της

Ντοκουμέντο από το Σπίτι της Φρίκης: Η στιγμή που η 17χρονη Τζόρνταν Τέρπιν δραπετεύει από τους γονείς της
Η Τζόρνταν Τέρπιν Youtube / @ABC

Το συγκλονιστικό υλικό από την απόδραση 17χρονης το 2018 από τους γονείς της, δόθηκε στη δημοσιότητα. Η κοπέλα και τα άλλα 12 αδέλφια της είχαν υποστεί μακροχρόνια, φρικτή κακοποίηση.

Στη δημοσιότητα δόθηκε υλικό από την απόδραση της 17χρονης Τζόρνταν Τέρπιν το 2018, η οποία κατάφερε να ξεφύγει από το “Σπίτι της φρίκης”, όπως έχει γίνει γνωστό, και να σώσει τα άλλα 12 αδέλφια της.

Οι γονείς της κοπέλας, Ντέιβιντ και Λουίζ Τέρπιν, έχουν καταδικαστεί για την χρόνια κακοποίηση των 13 παιδιών τους. Επί χρόνια, το ζευγάρι κρατούσε τα παιδιά αιχμάλωτα στο σπίτι, στην κωμόπολη Πέρις που απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα ανατολικά του Λος Άντζελες.

Τον Ιανουάριο του 2018 ένα από τα κορίτσια κατάφερε να το σκάσει, αφού προετοιμαζόταν επί δύο χρόνια, και ενημέρωσε τις αρχές. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο “σπίτι της φρίκης” βρήκαν κάποια από τα παιδιά αλυσοδεμένα στα κρεβάτια τους. Όλα, εκτός από το μικρότερο, ήταν πολύ βρόμικα και υποσιτισμένα.

Τα παιδιά δεν φοιτούσαν στο σχολείο, είχαν το δικαίωμα να κάνουν μπάνιο μία φορά τον χρόνο και έπρεπε να κοιμούνται επί 20 ώρες την ημέρα, με βάση το πρόγραμμα που είχαν καταρτίσει οι γονείς τους. Όταν δεν τα αλυσόδεναν, τα έκλειναν σε διαφορετικά δωμάτια και δεν τους επέτρεπαν να παίζουν.

Στο υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα, ακούγεται το ηχητικό απόσπασμα από το τηλεφώνημα της 17χρονης τότε Τζόρνταν, η οποία ενημερώνει τις αρχές ότι οι γονείς της κακοποιούν την ίδια και τα αδέλφια της, ενώ ακούγεται να λέει πως εκείνη τη στιγμή οι δύο αδελφές της ήταν αλυσοδεμένες στο κρεβάτι.

“Εμ, γεια; Μόλις έφυγα από το σπίτι επειδή ζω σε μια οικογένεια 15 ατόμων. Εντάξει; Μπορείτε να με ακούσετε; Και έχουμε κακοποιητικούς γονείς. Το άκουσατε αυτό;”, είπε τότε η 17χρονη. Η Τζόρνταν μίλησε πρόσφατα στη δημοσιογράφο του ABC, Νταϊάν Σόγιερ, αναφέροντάς της, μεταξύ άλλων, ότι “έφτασαν πολλές φορές κοντά στον θάνατο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα