Ντοκουμέντο: Η στιγμή της εισβολής στη Βουλή του Ιράν – Τζιχαντιστές εκτελούν εξ επαφής

Ντοκουμέντο: Η στιγμή της εισβολής στη Βουλή του Ιράν – Τζιχαντιστές εκτελούν εξ επαφής

Οι Ιρανικές αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το μακελειό στο ιρανικό κοινοβούλιο. Οι μαυροντυμένοι τρομοκράτες «σπέρνουν» τον τρόμο, απειλώντας και πυροβολώντας εν ψυχρώ τα θύματά τους ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ρίγος προκαλεί ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο απεικονίζει καρέ καρέ την εισβολή των τζιχαντιστών στο ιρανικό κοινοβούλιο. Οι μαυροντυμένοι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, κρατώντας πιστόλια και Καλάσνικοφ πυροβολούν εξ επαφής τον κόσμο, που βλέποντάς τους να εισβάλουν στην αίθουσα τρέπεται σε φυγή.

Το σοκαριστικό υλικό καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας της Βουλής και δημοσιεύτηκε 24 ώρες μετά τη διπλή τρομοκρατική επίθεση (σ.σ.: ακολούθησε δεύτερη επίθεση στο μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεϊνί), κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 17 άνθρωποι και περισσότεροι από 50 τραυματίστηκαν.

Ένας από τους συνολικά τέσσερις δράστες αυτοκτόνησε μέσα στο κτίριο, ενεργοποιώντας τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος, ενώ οι ιρανικές αρχές γνωστοποίησαν ότι οι  άλλοι τρεις τζιχαντιστές που πήραν μέρος στην επίθεση στο Κοινοβούλιο είναι επίσης νεκροί.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή, Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Σημειώνεται ότι αυτό δεν είναι το μόνο βίντεο που αποτυπώνει τη φρίκη της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης στην Τεχεράνη: Ανάμεσα στα ντοκουμέντο που έχουν έρθει στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες είναι και βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ίδιοι οι τζιχαντιστές, λίγες ώρες μετά την εισβολή στη Βουλή και το Μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεΐνι.

Δείτε ένα ακόμη βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στη Βουλή:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα