Ντόναλντ Τραμπ: Χλευάζει υποψήφιους για την προεδρία

Ντόναλντ Τραμπ: Χλευάζει υποψήφιους για την προεδρία
Ο Πρόεδρος Donald Trump AP

Ένα παρατσούκλι για κάθε πολιτικό του αντίπαλο έχει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Πώς αποκαλεί τον Σάντερς και την Γουόρεν

Σε διάφορα ”πικρόχολα” σχόλια ενάντια στους πολιτικούς του αντιπάλους για την προεδρία, προχώρησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σε συνέντευξή του στο Fox News.

«Έχω ένα παρατσούκλι για τον καθένα τους».

Την παραμονή της έναρξης της εσωκομματικής διαδικασίας των Δημοκρατικών για την ανάδειξη του υποψηφίου τους για την προεδρία, στην Άιοβα, ο Ρεπουμπλικάνος εξέφερε την κρίση του χθες Κυριακή, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Fox News, για τους πιθανούς αντιπάλους του στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Ποια είναι η γνώμη του για τον Μπέρνι Σάντερς, ένα από τα φαβορί στην Άιοβα;

«Θεωρώ ότι είναι κομμουνιστής. Όταν σκέφτομαι τον Μπέρνι σκέφτομαι τον κομμουνισμό. Θα μπορούσες να πεις ‘σοσιαλιστής’, αλλά είναι κάτι περισσότερο από σοσιαλιστής», επέμεινε. «Τουλάχιστον, είναι πιστός σε αυτό που πιστεύει», είπε, φράση που χρησιμοποίησε σαν εφαλτήριο για να εξαπολύσει επίθεση εναντίον της γερουσιάστριας Ελίζαμπεθ Γουόρεν: «Την αποκαλώ ‘παραμυθού’», διότι «αυτή η γυναίκα δεν ξέρει πώς να πει την αλήθεια».

Εξάλλου ο ένοικος του Λευκού Οίκου κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς πως πάνε να «στήσουν» τις εσωκομματικές εκλογές τους «σε βάρος» του Σάντερς «και πάλι».

Ποια είναι η άποψή του για τον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν;

«Νομίζω απλά ότι είναι συνεχώς νυσταγμένος. Κάθε φορά που τον βλέπω, είναι νυσταλέος. Ο κοιμήσης Τζο».

Και για τον δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπλούμπεργκ;

«Πολύ μικρός», απάντησε ο μεγιστάνας των ακινήτων, υποστηρίζοντας ότι ο ιδιοκτήτης του ομώνυμου πρακτορείου ειδήσεων ζήτησε «ένα κασόνι» για να ανεβαίνει στα ντιμπέιτ των Δημοκρατικών.

«Δεν είναι πρόβλημα το να είσαι κοντός (…) Αλλά θέλει ένα κασόνι για τα ντιμπέιτ, γιατί έχει δικαίωμα να το ζητάει αυτό;», επέμεινε ο Ρεπουμπλικάνος, που έχει αποκαλέσει τον Μπλούμπεργκ «μίνι Μάικ».

Η ομάδα του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης δεν συγκρατήθηκε — αντέδρασε σε οξύ τόνο.

«Ο πρόεδρος λέει ψέματα», αντέτεινε η Τζούλι Γουντ, η εκπρόσωπος της εκστρατείας του μεγιστάνα των ΜΜΕ. Είναι παθολογικός ψεύτης, επέμεινε, «για τα πάντα: τα τεχνητά μαλλιά του, την παχυσαρκία του και το τεχνητό μαύρισμά του».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα