Ντόναλντ Τραμπ: Πουλάει κομμάτια από το κουστούμι της σύλληψής του

Διαβάζεται σε 2'
Ντόναλντ Τραμπ: Πουλάει κομμάτια από το κουστούμι της σύλληψής του
Ντόναλντ Τραμπ 2023 Alex Brandon, File/AP Photo

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εκμεταλλεύεται για ακόμη μια φορά την επικοινωνιακή εργαλειοποίηση της σύλληψής του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι πουλάει κομμάτια από το κουστούμι που φορούσε κατά την διάρκεια της σύλληψής του στην Τζόρτζια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Guardian, ο Τραμπ ανακοίνωσε πως θα δίνει ένα κομμάτι από το κοστούμι που φορούσε στην σύλληψή του σε όποιον αγοράσει 47 ψηφιακές κάρτες από την νέα του συλλογή “Mughot Edition”.

Υπενθυμίζεται πως ο Τραμπ παρουσιάστηκε σε φυλακή της Ατλάντα στην Τζόρτζια τον Αύγουστο, όπου φωτογραφήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης διαδικασίας σύλληψής του, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά σε πρώην πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ στις φυλακές της Ατλάντα Fulton County Sheriffs Office via AP

Η φωτογραφία του, “mugshot” στα αγγλικά, που τραβήχτηκε από τις υπηρεσίες του σερίφη της πρωτεύουσας της πολιτείας της Τζόρτζια, κυκλοφόρησε σε μπλουζάκια, σφηνοπότηρα, κούπες, αφίσες ακόμη και σε κουκλάκια τόσο από υποστηρικτές του όσο και από πολέμιους.

Η εν λόγω φωτογραφία του με κόκκινη γραβάτα, μαλλιά που λάμπουν και βλοσυρό βλέμμα τραβήχτηκε καθώς ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές συνελήφθη για πάνω από 12 κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος στο πλαίσιο ποινικής υπόθεσης, στην οποία κατηγορείται ότι επιχείρησε να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα