Ο απόλυτος εφιάλτης: Κατσαρίδα μπήκε στο αυτί γυναίκας - Την έβγαλαν 9 μέρες μετά

Κατσαρίδα μπήκε στο αυτί γυναίκας
Κατσαρίδα μπήκε στο αυτί γυναίκας PIXABAY

Το αποκρουστικό έντομο μπήκε στο αυτί της την ώρα που αυτή κοιμόταν και δεν έλεγε να βγει. Χρειάστηκαν εννέα μέρες και τρεις γιατροί για να απαλλαγεί η άτυχη γυναίκα από την παρουσία του

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια γυναίκα στη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς μια κατσαρίδα μπήκε στο αυτί της ενώ αυτή κοιμόταν. Χρειάστηκαν εννέα μέρες και τρεις γιατροί για να βγάλουν το έντομο.

Η Κέιτι Χόλεϊ, η οποία έγραψε στο SELF για την τρομακτική της εμπειρία, ανέφερε ότι πριν από περίπου ένα μήνα ξύπνησε στη μέση της νύχτας "τρομαγμένη"", καθώς αισθάνθηκε σαν "κάποιος να έβαλε ένα κομμάτι πάγου" στο αριστερό της αυτή. Δυστυχώς, όμως δεν ήταν πάγος...

ADVERTISING
Κατσαρίδα μπήκε στο αυτί της Κέιτι Χόλεϊ
Κατσαρίδα μπήκε στο αυτί της Κέιτι Χόλεϊ AP

Έβαλε ένα κομμάτι βαμβάκι στο αυτί της και "αισθάνθηκε κάτι να κινείται", όπως έγραψε. Όταν τράβηξε το βαμβάκι έξω, είδε δύο ποδαράκια να είναι κολλημένα πάνω του. Σε κατάσταση υστερίας, φώναξε τον σύζυγό της, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπήρχε μια κατσαρίδα στο αυτί της. Προσπάθησε να την βγάλει χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να τραβήξει δύο ακόμα πόδια.

Αμέσως πήγαν στα επείγοντα περιστατικά. "Καθώς περπατούσαμε προς το αυτοκίνητο, αισθανόμουν ότι προσπαθούσε να μπει πιο βαθιά στο αυτί μου. Ήταν μια απαίσια αίσθηση, δεν ήταν οδυνηρό αλλά ψυχολογικά ήταν βασανιστικό". Στα επείγοντα, ο γιατρός έβαλε στο αυτί της μια αλοιφή για να σκοτώσει το έντομο.

"Καθώς ο γιατρός έβαζε λιδοκαΐνη, η κατσαρίδα άρχισε να αντιδρά. Το να αισθάνεσαι ένα έντομο να αργοπεθαίνει, κολλημένο σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο σου, είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω". Όπως ανέφερε η Χόλεϊ, χρειάστηκαν περίπου δύο λεπτά για να πεθάνει το έντομο, μέσα στο αυτί της. Στη συνέχεια ο γιατρός απομάκρυνε τρία κομμάτια της κατσαρίδας.

Κατσαρίδα μπήκε στο αυτί γυναίκας
Κατσαρίδα μπήκε στο αυτί γυναίκας KATIE HOLLEY

Αφού έγινε ο απαιτούμενος έλεγχος ότι δεν έχουν μείνει κομμάτια της κατσαρίδας στο αυτί, η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της. Ο εφιάλτης της όμως δεν τελείωσε εκεί.

Εννέα μέρες αργότερα, η Χόλεϊ πήγε στον οικογενειακό γιατρό για επίσκεψη ρουτίνας και αυτός διαπίστωσε ότι "κάτι έχει μπλοκάρει" το αυτί της. Ήταν ένα ακόμα πόδι της κατσαρίδας και έξι κομμάτια του σώματός της, τα οποία αφαιρέθηκαν. Την ίδια μέρα η γυναίκα επισκέφτηκε ειδικό ωτορινολαρυγγολόγο, ο οποίος της είπε ότι υπάρχει ακόμα "κάτι εκεί". Έβγαλε το κεφάλι και το πάνω μέρος του κορμού.

Κατσαρίδα στο αυτί γυναίκας
Κατσαρίδα στο αυτί γυναίκας AP

"Ξέσπασα σε κλάματα", έγραψε η Χόλεϊ, επισημαίνοντας σε ανάρτησή της στο facebook μετά το τέλος της περιπέτειάς της: "Λυπάμαι πολύ για όσους από εσάς θα έχετε τώρα εφιάλτες".

Πηγή: 

USA Today

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άμα σε θέλει η τύχη: Κέρδισε 2 εκατ. δολάρια την ημέρα των γενεθλίων του που βγήκε στη σύνταξη

Βίντεο: Αυτός ο 4χρονος πούλησε δουλειά του για 2.500 ευρώ

Μικρός Ηρακλής: Παιδί 5 ετών τραβάει όχημα τριών τόνων

24Media Network