Ο διαβόητος παιδεραστής Μαρκ Ντιτρού έγραψε σε πατέρα θύματος του

Ο διαβόητος παιδεραστής Μαρκ Ντιτρού έγραψε σε πατέρα θύματος του

Μία ιδιαίτερα πολυσέλιδη επιστολή σε πατέρα θύματος του έστειλε ο Μαρκ Ντιτρού, ο διαβόητος Βέλγος παιδεραστής

Ο απαγωγέας, βιαστής έξι παιδιών αλλ΄ακαι δολοφόνος τεσσάρων εξ αυτών έστειλε χειρόγραφη επιστολή σε πατέρα θύματος του στον Ζν Ντενί Λε Ζεν.

Πρόκειται για πατέρα οκτάχρονου κοριτσιού που απήγαγε, βίασε και σκότωσε.

Γράφει ο παιδεραστής, βιαστής και δολοφόνος σε σημείο της επιστολής του προς τον πατέρα, σύμφωνα με βελγική εφημερίδα:

"Ποιος μπορεί να κατανοήσει καλύτερα και να αισθανθεί την θλίψη, την εξέγερση, τον θυμό και όλα τα άλλα αρνητικά συναισθήματα που κατατρώγουν την καρδιά ενός πατέρα πληγωμένου από τον θάνατο του παιδιού του, από έναν άλλον πατέρα που υφίσταται τα ίδια βάσανα".

Ψυχολόγος του βελγικού Πανεπιστημίου Libre, ο Ισιντόρ Πελκ, ο Ντιτρού θέλει να μιλάει ακόμη ο κόσμος για αυτόν και να τον κάνει να υποφέρει κι άλλο.

"Ο τρόπος με τον οποίο ο Μαρκ Ντιτρού επιχειρεί να απαλλαχθεί μέσω της επιστολής είναι ενδεικτικός ενός ψυχοπαθούς, αδιάφορου απέναντι στον πόνο που προκάλεσε σε άλλους και απέναντι στις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες", λέει.

Μάλιστα εκτιμάται πως ο Ντιτρού δε διάλεξε τυχαία τον Ζαν Ντενί Λε Ζεν για να του στείλει την επιστολή, καθώς είναι ο πιο γνωστός συγγενής των θυμάτων του, αφού έβγαινε συχνά στα Μέσα.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντιτρού συνελήφθη το 1996 παρά το βεβαρημένο παρελθόν του.

Τότε βρέθηκαν ειδικά κελιά στο υπόγειο του σπιτιού του, με τέσσερα κορίτσια νεκρά. Άλλα δύο εντοπίστηκαν ζωντανά, σε άθλια ψυχολογική αλλά και σωματική κατάσταση.

SHARE:

24Media Network