Ο Έλον Μασκ διέγραψε τη σελίδα του SpaceX στο Facebook

Ο Έλον Μασκ είναι μηχανικός, εφευρέτης και επενδυτής, είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογίας για την εταιρεία SpaceX (AP Photo/John Raoux, File)
Ο Έλον Μασκ είναι μηχανικός, εφευρέτης και επενδυτής, είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογίας για την εταιρεία SpaceX (AP Photo/John Raoux, File) AP

Ο δισεκατομμυριούχος πρώτος στο χορό των αντιδράσεων κατά του κολοσσού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Η επίσημη σελίδα στο Facebook της εταιρείας SpaceX "χάθηκε" σήμερα, λίγα λεπτά αφότου ο ιδρυτής της, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, δεσμεύτηκε στο Twitter ότι θα την διαγράψει, απαντώντας στην "πρόκληση" ενός άλλου χρήστη.

"Διάγραψε τη σελίδα του SpaceX στο Facebook αν τολμάς" έγραψε ένας χρήστης στον Μασκ. Και εκείνος απάντησε: "Δεν είχα αντιληφθεί ότι υπήρχε σελίδα. Θα γίνει".

Η σελίδα του SpaceX, που είχε περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια "ακολούθους", δεν είναι πλέον προσβάσιμη. Ο Μασκ ενεπλάκη στην υπόθεση της κλοπής προσωπικών δεδομένων από τον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης όταν αποφάσισε να απαντήσει σε ένα tweet του συνιδρυτή της εφαρμογής WhatsApp, Μπράιαν Άκτον.

ADVERTISING

Ο τελευταίος πρωτοστατεί στο κίνημα #deletefacebook ("Διαγράψτε το Facebook") τις τελευταίες ημέρες. "Τι είναι το Facebook;" έγραφε το μήνυμα που ανάρτησε, προφανώς χαριτολογώντας, ο Ίλον Μασκ.

Πηγή: 

ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Tesla κάνει τον Elon Musk τον πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη

Έλον Μασκ: Η αποίκιση του Άρη θα μας σώσει σε περίπτωση τρίτου παγκοσμίου πολέμου

SHARE: