Ο γιος του Χιου Χέφνερ του Playboy πιστεύει πως ο πατέρας του αντιμετωπίζει λάθος τις γυναίκες

Ο γιος του Χιου Χέφνερ του Playboy πιστεύει πως ο πατέρας του αντιμετωπίζει λάθος τις γυναίκες

Τί αναφέρει ο γιος του "Μεγιστάνα" του Playboy, Χιου Χέφνερ. Τί λέει για τις σχέσεις και τις γυναίκες (Vid)

Ο γιος του Χιου Χέφνερ, Κούπερ, μίλησε στο Business Insider για το πώς βλέπει τις σχέσεις με τις γυναίκες. Και η άποψη του είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με εκείνη του "αφεντικού" του Playboy.

"Για εμένα και τον αδερφό μου ήταν ένα παραδοσιακό σπίτι, ειδικά όσο οι γονείς μας ήταν μαζί, αν και μόνο τέτοιο δεν ήταν στην πραγματικότητα. Όταν χώρισαν, ο πατέρας μου αγόρασε τη διπλανή έπαυλη και γκρέμισε τον τοίχο, οπότε ο αδερφός μου κι εγώ πηγαινοερχόμασταν ανάμεσα στα δύο σπίτια", λέει ο 23χρονος, μικρότερος γιος του 88χρονου σήμερα, Χέφνερ.

Ο γιος του Χιου Χέφνερ του Playboy πιστεύει πως ο πατέρας του αντιμετωπίζει λάθος τις γυναίκες

"Όπως και κάθε άλλο αγόρι 13, 14, 15 ετών, εάν είστε πάνω και οι γονείς σας έχουν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, θα το σκάσετε και θα προσπαθήσετε να καταλάβετε γιατί δεν σας κάλεσαν", αναφέρει σχολιάζοντας τα "κρυφά πάρτι" της Έπαυλης.

Για το πώς μεγάλωσε στην έπαυλη του Playboy:

"Από μικρός έβλεπα κορίτσια μέσα στο σπίτι. Θα ήμουν αγνώμων να πω πως δεν χαίρομαι που μεγάλωσα εδώ. Ακριβώς επειδή είμαι ο γιος του πατέρα μου είχα τρία και τέσσερα κορίτσια στα χέρια μου από τα εφηβικά μου χρόνια.

Στην πραγματικότητα πάντα έψαχνα αυτό που ψάχνουν όλοι. Έναν άνθρωπο με τον οποίο να μπορώ να επικοινωνώ. Μόνο αυτό κάνει τη ζωή καλύτερη".

Για τις σχέσεις με τις γυναίκες και τα κοινά στοιχεία με τον πατέρα του:

"Έχουμε κοινά και διαφορετικά στοιχεία με τον πατέρα μου. Η βασική μας διαφορά είναι ότι αντιμετωπίζουμε με εντελώς άλλο τρόπο την έννοια των σχέσεων. Εκείνος τις ορίζει διαφορετικά. Πάντα μου έλεγε ότι το να είσαι με κάποιον άλλο όσο είσαι παντρεμένος, δεν είναι λάθος. Λάθος είναι το να λες ψέματα στη σύντροφο σου την ώρα που είσαι παντρεμένος και ζεις με έναν άνθρωπο, με μια οικογένεια.

Είναι αρχή του αυτή. Να είσαι ειλικρινής ακόμα κι αν πηγαίνεις με κάποιον άλλο. Ακούγεται απλοϊκό αλλά αυτή είναι η λογική του.

Η δική μου φιλοσοφία δεν κινείται στα ίδια πλαίσια. Δεν είναι κακό να φλερτάρεις και να κινείσαι ελεύθερα στις σχέσεις όταν δεν είσαι δεσμευμένος. Ωστόσο όπως είπα και πριν, αυτό που είναι πιο σημαντικό κατ' εμέ, είναι το να έχεις έναν άνθρωπο με τον οποίο να μπορείς να επικοινωνείς καλά. Και ναι, είμαι μονογαμικός, δεν αντιμετωπίζω τις γυναίκες όπως ο πατέρας μου".

SHARE:

24Media Network