Ο Ιντζέ παραδέχθηκε την ήττα του αλλά με προειδοποιήσεις

Ο Ιντζέ παραδέχθηκε την ήττα του αλλά με προειδοποιήσεις
Ο Μουχαρέμ Ιντζέ σε δηλώσεις μετά την ήττα του στις τουρκικές εκλογές AP

"Η Τουρκία δεν είναι μια δημοκρατική χώρα από τώρα και στο εξής. Έχει καθεστώς ενός ανδρός" υπογράμμισε στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος ο ηγέτης του CHP και βασικός αντίπαλος του Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ, ο βασικός αντίπαλος του Ταγίπ Ερντογάν στην κούρσα για την προεδρία της Τουρκίας, «αποδέχεται» τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών.

«Αυτά τα αποτελέσματα είναι επικίνδυνα για το μέλλον της χώρας. Η Τουρκία δεν είναι μια δημοκρατική χώρα από τώρα και στο εξής. Έχει καθεστώς ενός ανδρός. Η Τουρκία δεν μπορεί να επιζήσει με αυτό το σύστημα. Κλέψανε ψήφους, αλλά όχι δέκα εκατομμύρια ψηφους. Ήταν άδικες εκλογές, χύθηκε αίμα στο Εζερούμ και το Σουρούτς. Αλλά χάσαμε. Τα αποτελέσματα είναι αληθινά» δήλωσε ο ηγέτης του CHP.

Στην ατζέντα μου είναι η Τουρκία. Ξέρω ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων μου είναι νέοι. Αλλά πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί στο αντικυβερνητικό μέτωπο είχαμε λιγότερους ψήφους από το Δημοψήφισμα. Δεν απειλήθηκα από κανένα όπως γράφτηκε. Κανείς δεν με απείλησε για να σιωπήσω» πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα