Ο Joker είναι έγκυος σε πρόσφατο κόμικ της DC

Ο Joker είναι έγκυος σε πρόσφατο κόμικ της DC
DC

Σε μια απρόσμενη εξέλιξη - ακόμα και για τον απρόβλεπτο χαρακτήρα της DC - σε πρόσφατο κόμικ της ο Joker ξυπνά εννιά μηνών έγκυος. Τι του συμβαίνει.

Παράξενα ξεκινά το 2023 για την DC, καθώς στο πρόσφατο τεύχος του “Joker: The Man Who Stopped Laughing”, ο ομότιτλος χαρακτήρας είναι έγκυος και φέρνει στον κόσμο ένα παιδί.

Στo τέταρτο τεύχος της σειράς κόμικς που έχουν δημιουργήσει οι Matthew Rosenberg και Francesco Francavilla, σύμφωνα με IGN Greece, βλέπουμε τους Joker και Zatanna να ‘πιάνονται στα χέρια’, με τη δεύτερη να ματαιώνει το κοινό τους σχέδιο για να κλέψουν τις προμήθειες νερού της Gotham. Αηδιασμένη από το φλερτ του Joker, η Zatanna κάνει ένα από τα χαρακτηριστικά backward ξόρκια της και έτσι το επόμενο πρωί, ο Joker ξυπνά όντας εννιά μηνών έγκυος. Έπειτα ξερνά μια αηδιαστική, αισθητηριακή μάζα που σιγά-σιγά παίρνει την μορφή του δίδυμου του Joker, κάτι που μάλλον δεν θα βγει σε καλό για κανένα.

DC

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η DC ‘παίζει’ με την ιδέα του να γίνει ο Joker πατέρας, αν και στις προηγούμενες περιπτώσεις, οι καταστάσεις ήταν λίγο πιο νορμάλ. Για παράδειγμα, στο “Injustice: Gods Among Us”, η Harley Quinn γεννά μια κόρη, την οποία και δίνει για υιοθεσία, καθώς δεν ήθελε να την υποβάλει σε μια ζωή με τον Joker ως πατέρα της, ενώ στο “Batman: White Knight”, η Harley γεννά δίδυμα, με την ιστορία να έχει πιο ευτυχισμένο τέλος.

DC

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα