Ο Μπομπ Άντερσον πέρασε στη "σκοτεινή πλευρά"

Ο Μπομπ Άντερσον πέρασε στη "σκοτεινή πλευρά"

Ένας θρύλος των σκηνών μάχης στην 7η τέχνη άφησε την τελευταία του πνοή. Ο "Darth Vader", κατά κόσμον Μπομπ Άντερσον άφησε την τελευταία του πνοή (Pics)

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Μπομπ Άντερσον  γνωστός στο ευρύτερο κοινό, από τον ρόλο του Darth Vader σε όλες τις σκηνές μάχης της αρχικής τριλογίας του Star Wars.

Ο Μπομπ Άντερσον που πέθανε πλήρης ήμερων 89 ετών, ήταν ξιφομάχος που είχε αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες και είχε συμμετάσχει στα γυρίσματα πολλών γνωστών ταινιών.

Πέρα από το ρόλο του Darth Vader στις μάχες με τα φωτεινά ξίφη, ο Άντερσον είχε εργαστεί είτε σαν εκπαιδευτής είτε σαν πραγματικός ξιφομάχος σε πλήθος ταινιών, μεταξύ των οποίων και τους 'Πειρατές της Καραϊβικής", το "Θρύλο του Ζορρό" και το "Από τη Ρωσία με αγάπη".

Ο Μπομπ Άντερσον πέρασε στη

Ακόμη, ήταν υπεύθυνος για την τεχνική αρτιότητα των εντυπωσιακών σκηνών μάχης της τριλογίας του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών".

Ο Μπομπ Άντερσον πέρασε στη

Η συμμετοχή του στις ταινίες Star Wars δεν είχε ανακοινωθεί, και αποκαλύφθηκε το 1983 από τον Mark Hamill, που ενσάρκωσε τον Luke Skywalker, σε συνέντευξη που έδωσε!

SHARE:

24Media Network