Ο Ομπάμα τρώει αποφάγια αρκούδας. Ναι, υπάρχει και το βίντεο

Ο Ομπάμα τρώει αποφάγια αρκούδας. Ναι, υπάρχει και το βίντεο

Η "άγρια πλευρά" του Ομπάμα τον φέρνει κοντά στις αρκούδες. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δοκιμάζει αποφάγια για λογαριασμό της σειράς "Running Wild with Bear Grylls" (Vid)

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο πρόεδρος Ομπάμα είχε μεταβεί στην Αλάσκα για να μιλήσει με τους ανθρώπους της πολιτείας των ΗΠΑ.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του είχε λάβει μέρος σε ένα επεισόδιο του "Running Wild with Bear Grylls" το οποίο προβάλλεται σήμερα από το δίκτυο NBC.

Ο παρουσιαστής και πρώην καταδρομέας των βρετανικών ειδικών δυνάμεων, Bear Grylls, έχει καλέσει κατά καιρούς και άλλες διασημότητες που έδωσαν το δικό τους "αγώνα επιβίωσης" μπροστά στον φακό. Για πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα του, έχει σαν καλεσμένο, έναν πρόεδρο των ΗΠΑ.

Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, ο Ομπάμα συμμετείχε σε ένα διήμερο επιβίωσης στην άγρια φύση, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την κλιματική αλλαγή.

Στο νέο επεισόδιο λοιπόν βλέπουμε τον Αμερικανό πρόεδρο να καλείται να φάει ό,τι έχει αφήσει πίσω της μια αρκούδα από έναν σολομό. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, λόγω του ότι στην Αλάσκα υπάρχει αρκετή τροφή για τις αρκούδες, εκείνες επιλέγουν να τρώνε από το ψάρι τα μέρη που έχουν υψηλή θρεπτική αξία όπως τα εντόσθια και το κεφάλι και αφήνουν το υπόλοιπο σώμα.

Ο πρόεδρος Ομπάμα αναφέρει πως βρίσκει πολύ νόστιμο το μέρος του ψαριού που δοκιμάζει. Θα ήθελε όμως, όπως αναφέρει, να είχε μαζί του και ένα συνοδευτικό κράκερ.  Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο παρουσιαστής της σειράς έβρισκαν μάλιστα νερό μόνο από φυσικές πηγές για τις 48 ώρες που ήταν μαζί.

Στα περισσότερα σχόλια που συνόδευαν το τρέιλερ της εκπομπής, οι Αμερικάνοι πολίτες εκφράζουν τη χαρά τους που ο πρόεδρός τους είναι αρκετά "ακομπλεξάριστος" για να κάνει κάτι τέτοιο.

SHARE:

24Media Network