Ο πορνοστάρ Ρον Τζέρεμι κατηγορείται για τον βιασμό τριών γυναικών

Ο πορνοστάρ Ρον Τζέρεμι κατηγορείται για τον βιασμό τριών γυναικών
Ο Ρον Τζέρεμι στο δικαστήριο με την κατηγορία του βιασμού (Robert Gauthier/Los Angeles Times via AP, Pool) AP

Κατηγορίες για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις αντιμετωπίζει ο διάσημος πρώην πορνοστάρ. Αν καταδικαστεί, ενδέχεται να φυλακιστεί για 90 χρόνια.

Για τον βιασμό τριών γυναίκων και για σεξουαλική επίθεση σε μια τέταρτη γυναίκα, κατηγορείται ο 67χρονος πρώην πορνοστάρ, Ρον Τζέρεμι, σύμφωνα με το BBC.

Ο Ρον Τζέρεμι, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο, έχει συμμετάσχει σε πάνω από 2.000 ταινίες κατά την δεκαετία του ’70, που ήταν στο απόγειο της καριέρας του.

Τώρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 90 χρόνια, στην περίπτωση που καταδικαστεί, με τις κατηγορίες του βιασμού και των σεξουαλικών επιθέσεων.

Ο διάσημος πορνοστάρ κατηγορείται για επίθεση στις γυναίκες μεταξύ 2014 και 2019, ενώ τα φερόμενα θύματα ήταν ηλικίας μεταξύ 25 και 46 ετών.

Ο Ρον Τζέρεμι στο δικαστήριο με την κατηγορία του βιασμού (Robert Gauthier/Los Angeles Times via AP, Pool) AP

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για βιασμό μιας 25χρονης γυναίκας σε ένα σπίτι στο Δυτικό Χόλιγουντ, σύμφωνα με δήλωση του εισαγγελέα της επαρχίας του Λος Άντζελες, Τζάκι Λέισι.

Τρεις από τις φερόμενες επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σε ένα μπαρ στην ίδια γειτονιά του Λος Άντζελες από το 2017 έως το 2019.

Οι εισαγγελείς λένε ότι θα ζητήσουν εγγύηση 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων (5,2 εκατομμύρια λίρες).

Αξίζει να σημειωθεί, πως μια ξεχωριστή υπόθεση το 2016 απορρίφθηκε, ενώ το 2017, το περιοδικό Rolling Stone ανέφερε ότι περισσότερες από 12 γυναίκες κατηγόρησαν τον Ρον Τζέρεμι για σεξουαλικό παράπτωμα

Ο ίδιος είχε δηλώσει στο περιοδικό ότι “ποτέ και δεν θα βίαζε κανέναν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα