Ο πρόεδρος Τραμπ χαιρετίζει τη "θαυμάσια επιστολή" του Σι Τζινπίνγκ

Ο πρόεδρος Τραμπ στον Λευκό Οίκο
Ο πρόεδρος Τραμπ στον Λευκό Οίκο AP

Μία επιστολή του Κινέζου προέδρου, σύμφωνα με τον οποίο οι εμπορικές σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας βρίσκονται σε "ορόσημο" ανέγνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ χαιρέτισε σήμερα μια «θαυμάσια επιστολή» που έλαβε από τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ, σημειώνοντας παράλληλα την «τεράστια πρόοδο» στις εμπορικές συνομιλίες των δύο χωρών που προσπαθούν να καταλήξουν σε συμφωνία για να τερματίσουν τον μεταξύ τους εμπορικό πόλεμο.

Στην επιστολή αυτή - που ανέγνωσε ο Τραμπ από το Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου - ο Κινέζος πρόεδρος ανέφερε ότι πιστεύει ότι οι εμπορικές σχέσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας βρίσκονται σε μια φάση «ορόσημο» και πως «ελπίζει ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να εργάζονται με αμοιβαίο σεβασμό».

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι Αμερικανοί διαπραγματευτές θα επισκεφθούν την Κίνα στις αρχές Φεβρουαρίου και επισήμανε ότι δεν έχει υπάρξει συζήτηση για πιθανή επέκταση της εκεχειρίας στον εμπορικό πόλεμο που έχει οριστεί μέχρι την 1η Μαρτίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Κίνα, Τραμπ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τραμπ: "Βαίνουν καλώς" οι εμπορικές συνομιλίες με την Κίνα

SHARE:

24Media Network