Βόμβα στο πορνό: O Rocco Siffredi επιβεβαίωσε ότι ο Nacho Vidal είναι HIV θετικός

Βόμβα στο πορνό: O Rocco Siffredi επιβεβαίωσε ότι ο Nacho Vidal είναι HIV θετικός

Κρούσματα HIV στο ευρωπαϊκό πορνό, επιστροφή της σύφιλης στην Πράγα και ανησυχία για τα τεστ που χρησιμοποιούνται. Τι δηλώνει ο Rocco Siffredi που τα "βάζει" με τα μεγάλα γραφεία παραγωγής ερωτικών ταινιών της Ευρώπης.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση, ανήμερα 14 Φεβρουαρίου, ότι διάσημος πορνοστάρ είναι θετικός στον HIV.

Αποτέλεσμα ήταν όλες οι παραγωγές πορνογραφικών ταινιών στην Ευρώπη να σταματήσουν αμέσως, ενώ εκτός από τον συγκεκριμένο πρωταγωνιστεί, θετικοί στον ιό είναι ακόμη εννέα συνάδελφοί του.

Τώρα, ο διάσημος Ιταλός πορνοστάρ και παραγωγός, Rocco Siffredi, επιβεβαιώνει τις φήμες αναφέροντας πως ο άνδρας που έχει εκτεθεί στον ιό δεν είναι άλλος από τον “αστέρα” του χώρου, Nacho Vidal. Ο Siffredi είναι άλλωστε εκείνος που έβαλε τον Vidal στη βιομηχανία.

Ο Rocco Siffredi ASSOCIATED PRESS

 

Σε συνέντευξή του στο Radio 24 La Zanzara, ο Ιταλός δήλωσε επίσης πως οι 9 ακόμη που έχουν εκτεθεί, είναι γυναίκες. Ωστόσο, ανέφερε πως δεν γνωρίζει πόσοι ακόμα μπορεί να είναι θετικοί στον HIV από εκείνους που δραστηριοποιούνται στην πορνοβιομηχανία στα στούντιο των ΗΠΑ.

“Ο ίδιος ο Nacho με πήρε τηλέφωνο και μου είπε τη γ…σα, είμαι θετικός”, δήλωσε ο Siffredi. “Ανακάλυψε ότι είναι φορέας όταν γύρισε πρόσφατα από την Κολομβία, μπορεί να έχουν κολλήσει μέχρι και 150 ακόμη άνθρωποι. Εννέα κοπέλες δούλεψαν πρόσφατα μαζί του”, πρόσθεσε.

Η σύφιλη έχει επιστρέψει επίσης τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πολλοί θεωρούν ότι το AIDS ηττήθηκε αλλά δεν είναι έτσι. Ο ιός ήρθε στον χώρο από κάποιους απ’ έξω. Ο Nacho πρέπει να έχει εκτεθεί τους τελευταίους δύο μήνες γιατί το καλοκαίρι γυρίσαμε σκηνές μαζί και ήταν όλοι αρνητικοί”, συμπλήρωσε.

“Δεν εκπλήσσομαι από αυτό που έγινε. Ο Vidal είναι μεγάλος σταρ αλλά εντελώς τρελός. Ήθελε να σταματήσει από το χώρα. Τώρα η καριέρα του τελείωσε. Το παρελθόν του ήταν ταραγμένο. Είχε μπλέξει με ναρκωτικά, είναι εντελώς αντισυμβατικός, δεν ταίριαζε ποτέ στα στερεότυπα των αμερικανικών παραγωγών”, δήλωσε ακόμη για τον συμπρωταγωνιστή του για να σχολιάσει:

“Το πρόβλημα στην Ευρώπη είναι ότι τα τεστ HIV που έχουμε είναι παλιά. Αυτά που λέγονται Elisa. Η περίοδος επώασης είναι τέσσερις με οκτώ εβδομάδες. Κάνεις το τεστ και ενδέχεται να μην το ανιχνεύσει. Μπορεί να βγει αρνητικό και να το μεταδόσεις σε κάποιον χωρίς να το ξέρεις. Οι αμερικανοί χρησιμοποιούν πιο προηγμένα τεστ DNA που δείχνουν αμέσως τα σωστά αποτελέσματα. Στην Ευρώπη η πορνοβιομηχανία δεν καλύπτει όμως το υψηλό κόστος αυτών των τεστ, το οποίο είναι τρεις φορές πιο ακριβό”.

“Ο Nacho κόλλησε στην ιδιωτική του ζωή, ενδέχεται από ομοφυλοφιλική επαφή”, κατέληξε ο Rocco Siffredi.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα