Ο Snoop Dogg δίνει το παράδειγμα: Αύξηση εν μέσω πληθωρισμού στον υπάλληλο που του στρίβει τα τσιγάρα

Ο Snoop Dogg δίνει το παράδειγμα: Αύξηση εν μέσω πληθωρισμού στον υπάλληλο που του στρίβει τα τσιγάρα
Snoop Dogg AP IMAGES FOR ZYNGA

Οι υποχρεώσεις του ράπερ δεν του επιτρέπουν να στρίβει τα τσιγάρα του και έτσι η πρόσληψη ενός επαγγελματία ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαία. Φυσικά εν μέσω πληθωρισμού ο Snoop Dogg φρόντισε για την αποκατάστασή του.

Το γεμάτο πρόγραμμα του Snoop Dogg δεν του επιτρέπει να στρίβει ο ίδιος τα τσιγάρα του και έτσι η ανάγκη τον οδήγησε στην πρόσληψη ενός ανθρώπου που θα αναλάμβανε αυτήν ακριβώς τη δουλειά. Και επειδή ο πληθωρισμός δεν κάνει διακρίσεις, ο ράπερ χρειάστηκε να φροντίσει και για την οικονομική του αποκατάσταση.

Στο Twitter αναδημοσίευσε την ανάρτηση της σελίδας UberFacts, η οποία αναφέρει: “Ο Snoop Dogg προσέλαβε έναν full time εργαζόμενο, για να του στρίβει τα τσιγάρα και ο οποίος βγάζει περίπου 40.000-50.000 δολάρια τον χρόνο”. Ο Αμερικανός σχολίασε: “Πληθωρισμός. Ο μισθός αυξήθηκε“.

Ο Calvin Broadus Jr, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είχε αποκαλύψει την πρόσληψη του προσωπικού του στρίφτη, το 2019 κατά τη διάρκεια του Howard Stern Show. Μάλιστα, τον είχε παραλληλίσει με τον τηλεοπτικό χαρακτήρα Lurch από το The Addams Family, περιγράφοντας τους χρόνους του ως “άψογους”.

Όταν ο ράπερ ρωτήθηκε εάν η πρόσληψη έγινε από τον ίδιο απάντησε “Αυτό είναι το επάγγελμά του. Στο βιογραφικό του αναγράφεται “Τι κάνεις; Στρίβω τσιγάρα. Ε-Σ-Τ, επαγγελματίας στρίφτης τσιγάρων” σημειώνοντας πως μεταξύ των προτερημάτων της δουλειάς είναι το δωρεάν χόρτο και τα ρούχα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα