Ο Tito Ortiz εκπαιδεύει τα δίδυμα που έχει κάνει με την Jenna Jameson

Ο Tito Ortiz εκπαιδεύει τα δίδυμα που έχει κάνει με την Jenna Jameson

Φωτογραφίες δημοσιοποίησε ο πρώην πρωταθλητής του UFC, Tito Ortiz, με τον ίδιο να εκπαιδεύει τους γιους του (Vid)

O Tito Ortiz είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους μαχητές του MMA και πρώην πρωταθλητής του Ultimate Fighting Championship (UFC) ενώ σήμερα εργάζεται και ως προπονητής αθλητών MMA στο Huntington Beach της California.

Όπως έγινε γνωστό, στις 21 Ιανουαρίου ο Ortiz θα χτυπηθεί με τον Chael Sonnen και όπως έχει αναφέρει, θα είναι η τελευταία μάχη της καριέρας του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος αποσύρθηκε για πρώτη φορά το 2012 μετά από μόλις μία νίκη στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις του στο UFC αλλά δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στο Bellator, ενώ είναι μέλος του UFC Hall of Fame μιας και έχει υπερασπιστεί πέντε συνεχόμενες φορές τον τίτλο του στο MMA.

Την εβδομάδα αυτή, ο Ortiz δήλωσε πως προετοιμάζει ήδη τους δύο γιους του για να τον διαδεχτούν τώρα που εκείνος κλείνει την μεγάλη καριέρα του στα 41 του χρόνια. Η φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τους δύο γιους του:

Ο Tito Ortiz εκπαιδεύει τα δίδυμα που έχει κάνει με την Jenna Jameson

Απαντώντας σε χρήστες που αντιδρούν, λέγοντας πως "τα μικρά παιδιά δεν πρέπει να σηκώνουν βάρη", ο Ortiz αναφέρει: "Δεν σηκώνουν βάρη. Κάνουν μόνο push-ups, κοιλιακούς και έλξεις σε μονόζυγο. Μεγαλώνω υγιή παιδιά. Χωρίς τηγανητό φαγητό, χωρίς ανθρακούχα ποτά, χωρίς γλυκά, μόνο με υγιεινό φαγητό και άσκηση".

Προσθέτει πως κάνουν 150 push-ups 150 κοιλιακούς και 30 έλξεις σε μονόζυγο κάθε μέρα. "Τα παιδιά μου τρέφονται σαν επαγγελματίες αθλητές", αναφέρει ο Ortiz.

O Ortiz έχει τρεις γιους, δύο εκ των οποίων είναι τα δίδυμα αγόρια που βλέπετε παραπάνω, τα οποία έχει κάνει με την πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Jenna Jameson και έχει αναλάβει τη γονική επιμέλεια τους.

SHARE:

24Media Network