Ο Τραμπ απαξίωσε τους G20 για να παίξει γκολφ

Ο Τραμπ απαξίωσε τους G20 για να παίξει γκολφ
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε γήπεδο γκολφ AP

Εντείνεται το πολιτικό αδιέξοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνείται πεισματικά να παραδεχτεί την ήττα του στις αμερικανικές εκλογές, ενώ δεν δίστασε να επιδείξει την περιφρόνησή του ακόμα και στους συμμετέχοντες των G20.

Σύντομη ήταν η εμφάνιση του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ στη διεθνή σύνοδο κορυφής των G20, που διοργάνωσε η Σαουδική Αραβία το περαμένο Σαββατοκύριακο μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο Ντόναλντ Τραμπ προτίμησε να παίξει γκολφ και στη συνέχεια έκανε μία σύντομη εμφάνιση στην τηλεδιάσκεψη.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της σύντομης εμφάνισής του στην τηλεδιάσκεψη, ο Τραμπ αφενός δεν δίσταξε να δείξει ότι βαριέται και αφετέρου, σύμφωνα με πηγές του Guardian, αγνόησε το γεγονός ότι ως θέμα συζήτησης ήταν η πανδημία για να δηλώσει στους ισχυρότερους ηγέτες του πλανήτη πως δεν έχει χάσει στις εκλογές.

Ο Ντόναλτ Τραμπ φαίνεται να αρνείται πεισματικά να αποδεχθεί την ήττα του στις αμερικανικές εκλογές, ενώ συνεχίζει με συνέπεια την ρουτίνα του των τελευταίων ημερών: να κάνει συνεχείς αναρτήσεις στο Twitter, όπου γράφει για νοθεία στις εκλογές, αλλά και να εξασκεί το αγαπημένο του άθλημα, το γκολφ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα