Ο Τραμπ πιο πορτοκαλί από ποτέ νιώθει “ευλογημένος” που κόλλησε κορονοϊό

Ο Τραμπ πιο πορτοκαλί από ποτέ νιώθει “ευλογημένος” που κόλλησε κορονοϊό
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο πρώτο debate ενόψει των Αμερικανικών εκλογών της τρίτης Νοεμβρίου AP

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, έξι ημέρες αφού διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό, επέστρεψε στο οβάλ γραφείο και έστειλε το δικό του μήνυμα, χωρίς παρ΄όλα αυτά να φοράει τη μάσκα του.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε πως η μόλυνσή του από κορονοϊό ήταν “ευλογία από τον Θεό”, καθώς έμαθε από πρώτο χέρι για τα πιθανά φάρμακα και τις θεραπείες της ασθένειας.

Ο πλανητάρχης, επέστρεψε σήμερα, Τετάρτη στο οβάλ γραφείο, περίπου 6 ημέρες μετά την ανακοίνωση πως βρέθηκε θετικός στην Covid-19. Αν και οι γιατροί του ισχυρίζονται πως δεν παρουσιάζει πλέον συμπτώματα, σε βίντεο που δημοσίευσε φαίνεται να αναπνέει με δυσκολία, ενώ είναι εμφανές το βαρύ μακιγιάζ.

“Πιστεύω ότι ήταν ευλογία από τον Θεό το γεγονός πως κόλλησα. Ήταν μια ευλογία καμουφλαρισμένη”, είπε αναφερόμενος στη θεραπεία που έλαβε, ένα “πειραματικό κοκτέιλ φαρμάκων“. Πρόκειται για θεραπεία αναχαίτισης του ιού με τη χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων.

“Θέλω, ως πρόεδρός σας, να δεχτείτε όλοι αυτή την ίδια θεραπεία”, ανέφερε ο Τραμπ. “Ήταν απίστευτη”, είπε ενώ δεσμεύτηκε να διατεθεί το φάρμακο δωρεάν στους Αμερικανούς πολίτες.

Την ίδια στιγμή, απέδωσε φόρο τιμής στους γιατρούς των ΗΠΑ. “Έχουμε τους καλύτερους γιατρούς στον πλανήτη”, τόνισε.

Ο πρόεδρος Τραμπ, δεν δίστασε να κατηγορήσει για μια ακόμα φορά την Κίνα για την πανδημία ενώ δεσμεύτηκε να πληρώσει η χώρα ένα “μεγάλο τίμημα”. “Δεν φταίει η Ευρώπη για όσα συνέβησαν, φταίει η Κίνα. Και η Κίνα θα πληρώσει ένα μεγάλο τίμημα για τα όσα προκάλεσαν στον κόσμο. Να το θυμάστε αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα