Ο Τραμπ προειδοποιεί: ”Δεν θα κάνω διαδικτυακό ντιμπέιτ”

Ο Τραμπ προειδοποιεί: ”Δεν θα κάνω διαδικτυακό ντιμπέιτ”
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ AP

Η δεύτερη τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων για τις προεδρία των ΗΠΑ θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου και θα διεξαχθεί διαδικτυακά με τον Τραμπ να αρνείται να συμμετάσχει.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε τηλεμαχία με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν που θα διεξαχθεί με τον νέο διαδικτυακό τρόπο που ανακοίνωσε νωρίτερα η αρμόδια επιτροπή.

Η δεύτερη τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων για τις προεδρία των ΗΠΑ που θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί διαδικτυακά, με τον Τραμπ και τον Μπάιντεν να συμμετέχουν στο ντιμπέιτ από απομακρυσμένα σημεία, όπως ανακοίνωσε η επίτροπη που είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωσή του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε συνέντευξή του στο δίκτυο Fox Business, ο Τραμπ δήλωσε ότι ο νέος διαδικτυακός τρόπος που ανακοίνωσε η Επιτροπή Προεδρικών Τηλεμαχιών δεν είναι κάτι αποδεκτό για τον ίδιο. «Δεν πρόκειται να κάνω ένα διαδικτυακό ντιμπέιτ», είπε ο Τραμπ.

Το κοινό και ο συντονιστής Στιβ Σκάλι θα βρίσκονται στη Φλόριντα, στο Adrienne Arsht Center for the Performing Arts στο Μαϊάμι, όπως ανέφερε η αρμόδια επιτροπή για τη διοργάνωση της τηλεμαχίας. Η επιτροπή ανέφερε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη για να «προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων».

Την περασμένη Πέμπτη, ο Τραμπ βρέθηκε θετικός στην COVID-19, δημιουργώντας ανησυχίες ότι κατά την πρώτη τηλεμαχία την προηγούμενη Τρίτη είχε μολύνει τον Μπάιντεν και τον συντονιστή Κρις Γουάλας. Ο Μπάιντεν βρέθηκε αρνητικός στο τεστ του κορονοϊού.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα