Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο: 25χρονος σκότωσε τον 64χρονο πατέρα του

Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο: 25χρονος σκότωσε τον 64χρονο πατέρα του
Αστυνομία στην Κύπρο. Φωτο αρχείου. AP

Ο 25χρονος επιβεβαίωσε κατα τη σύλληψή του ότι προμελετημένα σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι στις 9 Αυγούστου, λόγω οικογενειακών διαφορών.

Μια υπόθεση φόνου εκ προμελέτης ενός 64χρονου Αγγλοκύπριου στα Λεύκαρα, διερευνά η κυπριακή Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, το μεσημέρι της Κυριακής 23/8 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λευκάρων ότι ο 64χρονος που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δέκα μέρες. Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και ο Βοηθός Διευθυντής Επιχειρήσεων Λάρνακας μετέβησαν σε λυόμενο υποστατικό στην ορεινή περιοχή Λευκάρων όπου διέμενε ο άνδρας, τον οποίο εντόπισαν σε προχωρημένη σήψη.

Στα μέλη της Δύναμης ηγέρθησαν υποψίες επειδή υπήρχαν ορισμένα σημάδια στο σώμα του νεκρού με αποτέλεσμα να κληθούν στην περιοχή οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους και Ορθοδόξου Ορθοδόξου.

Οι τρεις ιατροδικαστές διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή και ηγέρθησαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, οπότε έκριναν αναγκαίο όπως γίνει άμεσα η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 64χρονου.

Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος έφερε πέντε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη του.

Αμέσως άρχισαν έρευνες και ανακρίσεις της Αστυνομίας στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Ο γιος του 64χρονου ηλικίας 25 ετών που διαμένει στα Πάνω Λεύκαρα, επιβεβαίωσε ότι προμελετημένα σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι στις 9 Αυγούστου, λόγω οικογενειακών διαφορών.

Σημειώνεται ότι ο 64χρονος διέμενε μόνος του τα τελευταία επτά χρόνια στο λυόμενο της ορεινής περιοχής Λευκάρων, επειδή είχε διαφορές με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.

Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα